Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před časem proběhlo našimi médii typické Sobotkovo chvástání, jaké má prý ČR bohaté zkušenosti se začleňováním Romů - což podle něj znamená, že začlenit u nás ještě navíc nějakých pár tisíc muslimů, zvládneme přece úplně hravě...! Podle lidskoprávního ministra Dienstbiera se již v ČR loni začlenila Romů dokonce polovina (cca 120 tisíc), ovšem tyto začleněné Romy pracovat nikde vidět není. Asi proto, že nyní mají všichni právě dovolenou nebo neschopenky (z pracovních úrazů)...

0 0
možnosti
LS

Ta smlouva podle toho co o ní píše autorka (směšné sankce), nemá žádnou šanci integraci zajistit.;-(

0 0
možnosti
MP

Paní Lenko, přestože jsem Vám dal KarmuR^, domnívám se, že jste přílišná idealistka. Obávám se, že to bude způsob vyjednávání lovce, jemuž právě došly náboje s divokým lvem.

2 0
možnosti
Foto

Současnou migrační vlnu bude těžší integrovat především kvůli počtu.

Podobná smlouva má velký význam a smysl a měla by se používat u všech migrantů ze zemí mimo EU při udělování pracovního povolení či povolení k dlouhodobému pobytu-odjakživa platí co je psáno to je dáno.

Velmi důležité je to u uprchlků-pokud se stanoví jasné pravidla jak bude pomoc probíhat pak je to vždy ku prospěchu. Navíc podepsané pravidla dávají větší možnosti jak uplatnit sankci vůči tomu kdo chce systém zneužít, ale dávají i větší jistotu uprchlíkům-budou vědět na co mají či nemají právo.

0 4
možnosti
Foto

Já smlouvu nezpochybňuji a tak vám nerozumím.... Proč se mnou nesouhlasíte?

0 0
možnosti
Foto

Pochybujete o smysluplnosti písemného závazku, ale dál se ve svém textu dopouštíte takových nesmysluplností, že je to dost zábavné.

Vyjednávat s muslimy, šance přesvědčit je.... ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
MK

Už jsem to psal vícekrát; slovy Alláha je v Koránu psáno: "seslal jsem vám arabský Korán...." ! Buď ten nejvyšší ještě sešle pro muslimy v Evropě evropský Korán, nebo se najde hlava pomazaná a sepíše závazný "Evropský kodex muslima" v souladu s LZPaS a nebo.... jako cizorodý prvek nemají muslimové v Evropě co pohledávat.

3 3
možnosti
Foto

Odchylka či varianta koránu je pro ně nemyslitelná, takže závěr je správně. :-)

1 1
možnosti
SB

Celý článek mi připadal výborně napsaný, ale poslední odstavec to celé postavil na hlavu.

Píšete o vyjednávání s migranty o našich hodnotách.

To vyjednávání bude mít naprosto stejnou nulovou hodnotu jako nějaký závazek, který by údajně měli podepsat a o jehož smysluplnosti velice správně pochybujete.

Jaký by podle Vás měl být rozdíl mezi tím podepsaným závazkem a mezi nějakými výsledky nějakých vyjednávání? Stejně jako klidně podepíší všechno, ale nedodrží nic, tak i klidně odsouhlasí nějaké výsledky vyjednávání, ale ty jim budou těž dokonale lhostejné.

Smysluplnost písemného závazku by byla za osmnáct, smysluplnost nějakého vyjednávání by byla bez dvou za dvacet.

7 0
možnosti
Foto

Jestli je o čem diskutovat. Že je např. žena méněcenná je v Koránu několikrát jasně řečeno. A Korán není Bible, o Koránu se nediskutuje. Slovo od slova byl totiž údajně zjeven samotným Alláhem:-).

7 0
možnosti
MK

Muslim, stejně jako kterýkoliv sociálně vyloučený, podepíše cokoliv. Tento dokument má cenu znehodnoceného papíru. Pokud by k něčemu došlo, tak se hned toho chytnou neziskové nevládní organizace, že to byla na muslima (stejně jako na sociálně vyloučeného) podbaba a soud jim dá z pravdu a přidá k tomu ještě tučné odškodné. U nás si stačí vzpomenout na sterilizace. Tedy opět jde o zbytečný administrativní úkon, který zbytečně zatěžuje státní správu. Tady má platit, buďto se přizpůsobíš nebo půjdeš a bez smlouvání či nějaké administrativy

10 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1550x
žena v domácnosti

Seznam rubrik