Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Pěkně napsáno, karma.

0 0
možnosti
MK

Nejhorší pro ČR je, že tito nelegálové, jak jste je popsala, k nám chodí přes nehlídanou hranici. Stručný závěr: Německo je nebezpečný soused a Merkel patří před mezinárodní (nebo německý) soudní tribunál, protože rozhodovala bez konzultace a souhlasu členů EU!

6 0
možnosti
Foto

Se vším souhlas, jen nechápu, proč ti z migrantů frustrovaní Němci znovu zvolí Merkel. Vysvětluji si to stejným fenoménem, který způsobil u Němců zbožňování Hitlera, třebaže to byl nesporný pošuk.

7 0
možnosti
VV

Tvrdite o sobe, ze vladnete nemcinou. Sledujte nemecka media, mozna to pochopite.

0 0
možnosti
JR

J12a66n 13R12á27ž

1. 9. 2017 13:36

To, co se děje v souvislosti s migraci v Německu, Itálii, Francii atd. je čistě jejich problém, který souvisí s tím, že obecně nejsou dodržovány dohody a smlouvy, které podmínily vznik vnitřního prostoru EU pro volný pohyb osob.

Je na nás, abychom si nenechali vnutit absurdní myšlenku spolupodílet se na řešení tohoto problému, který někteří politici t.zv. "západní Evropy" způsobili svou naprosto nezodpovědnou politikou všeobecné podřízenosti ideologii multikulturalismu. .

8 0
možnosti
Foto

První co by mělo být, je nevyplácení žádných dávek do rozhodnutí o výsledku azylového řízení a souhlas s očipováním.

Dvakrát denně teplou polévku s chlebem, jedno další jídlo k obědu. 5 dnů, 8 hodin denně fyzická práce v odlehlých lesích, ubytování ve stanech. A to až do rozhodnutí o výsledku azylového řízení. Pokud někdo utíká před hrozbou hladu nebo smrti, určitě to uvítá.

12 0
možnosti

J16a49k94u97b 27Š19o67l94c

1. 9. 2017 13:08

My v Čechách toto víme již dlouho. Ale jinak máte pravdu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1550x
žena v domácnosti

Seznam rubrik