Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Napínavé a moc hezké - díky za vaše krásné blogy. R^

0 0
možnosti
DARM

Díky, že si vždy najdete čas. Příběh je delší, děj se rozjíždí pomaleji. Teď už to snad půjde rychleji.

Hezký večer

1 0
možnosti
PH

P30a52v51e61l 43H73e91k

28. 7. 2016 3:52

Ta inspirace Součkem a Běhounkem je zjevná. Jako hard SF to ale moc nepůsobí, spíše SF pro náctileté. Ale doteď si rád přečtu oba autory, a vaše dílo se mi taktéž líbí.

0 0
možnosti
Foto

Odhadl jste to naprosto přesně. První díl, Piráti na Marsu (zde nemůže vyjít, protože vyšel už jinde) je od začátku myšlen jako SF pro náctileté, Na dohled Cruithne volně navazuje. Třetí díl - Benzínka na Iapetu se odehrává již v jejich dospělosti, uveřejníme později. Čtvrtý díl - hodně volné pokračování - také vyšel jinde a tam dostal nálepku hard SF. Líbila se nám, proto jsme si ji dali do profilu. Uznávám, že k téhle povídce se moc nehodí. Snad se bude hodit ke třetímu dílu nebo možná k povídce, kterou jsme zde publikovali jako první - Dragon na večeři. Odehrává se v současnosti na orbitální stanici ISS. Ale fantasie je tam poměrně málo, co nejvíce jsme se drželi skutečnosti.

Součka i Běhounka máme rádi. Běhounek se nám líbí hlavně pro snahu držet se vědy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Dana se zajímá o literaturu, Rudolfa baví astronomie a fyzika. Spolu jsme napsali několik příběhů z vesmíru. Jejich žánr se nazývá hard sci-fi, ale my mu říkáme realistická sci-fi. Ani vlas vám z hlavy nespadne, jste-li v beztížném stavu. Naši oblíbení autoři jsou Ludvík Souček a František Běhounek.