Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Krásné! Jako vždy... R^R^ Skvělá práce, skvělá povídka.

0 0
možnosti
DARM

a skvělé ilustrace!

Díky za návštěvu a hodně pozdravů do Berlína.

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si k vám umístit aktuální odkaz. Tedy jen dnes je aktuální. :-)

http://www.kosmonautix.cz/2016/09/zive-prezentace-marsovske-architektury-spacex/

0 0
možnosti
DARM

Tak to jsem prokoučoval, už je dávno po. Slibují, že přinesou celý článek, určitě si ho přečtu. Z toho, co tam je už teď mne trochu zamrzelo, že Musk slibuje, že na Mars může každý bez omezení. Tomu se prostě nedá věřit, přivítal bych opatrnější formulaci. I na vstup do kolejiště potřebuje zaměstnanec drah vyjádření lékaře. Je mi jasné, že pro veřejnost musí být projev optimistický, jenomže takovéhle sliby nakonec podkopou důvěryhodnost.

E.Musk je velice zajímavá figura. Má strašně moc zájmů a to mne mate. Vím, že když se chce člověk věnovat pořádně jedné věci, pohltí to všechny jeho kapacity. Pak znám spoustu lidí, kteří do všeho mluví a nic po nich nezůstává. A teď je tu E.Musk, po kterém zůstává spousta kvetoucích projektů. Nemohu uvěřit, že by se dokázal v každém z nich zásadně angažovat, beru ho tedy jako indikátor. Jako člověka s dobrým nosem na technické novinky, který dokáže takové projekty objevit a hodně jim pomůže popularizací. Byl bych moc rád, kdyby ho ani tentokrát nos nezklamal a dokázal pilotovaný let na Mars prosadit.

Díky za ten odkaz, čekám, až se objeví článek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 730x
Dana se zajímá o literaturu, Rudolfa baví astronomie a fyzika. Spolu jsme napsali několik příběhů z vesmíru. Jejich žánr se nazývá hard sci-fi, ale my mu říkáme realistická sci-fi. Ani vlas vám z hlavy nespadne, jste-li v beztížném stavu. Naši oblíbení autoři jsou Ludvík Souček a František Běhounek.