Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tohle mi uteklo. Kdybych četl knížku teď, určitě bych si to lépe uvědomil. Díky za upozornění. Také přejeme vše nejlepší v nadcházejícím roce.

0 0
možnosti
Foto

tohle měla být reakce k příspěvku W.Wintera.

0 0
možnosti
WW

R^Mám rád přemýšlivé autory a k nim řadím i tvůrce Války světů, kteří nechali své tripody "oklepat" po vyhrabání ze země resonančními kmity, způsobující onen hluboký zvuk a v dalším použitím už jen k psychologickému účinku jako Stuky s náporovou sirénou v podvozku. Vše nejlepší v Novém roce. :-)

0 0
možnosti
DT

R^R^ Cool. Připisuju si na seznam přání - slyšet oklepávat myš... :-)R^ Vše nejlepší do nového roku, mým oběma nejmilejším autorům. R^

1 0
možnosti
DARM

Přání hodné badatele. Hodně úspěchů v roce 2018 naší nejmilejší ilustrátorce.

0 0
možnosti
MJ

Jste mě pobavili... Já se vždycky klidím, když začnou torzní kmity...Mám ráda celých jejích padesát kilo a odpouštím nějaké to pokropení.:-)

0 0
možnosti
DARM

My se na pejska také nezlobíme. Ale preventivně prcháme. Hodně štěstí do nastávajícího roku Vám i Vašemu pejskovi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 732x
Dana se zajímá o literaturu, Rudolfa baví astronomie a fyzika. Spolu jsme napsali několik příběhů z vesmíru. Jejich žánr se nazývá hard sci-fi, ale my mu říkáme realistická sci-fi. Ani vlas vám z hlavy nespadne, jste-li v beztížném stavu. Naši oblíbení autoři jsou Ludvík Souček a František Běhounek.