Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vlcter

31. 1. 2009 22:34
Super fejeton

Naštěstí jsem neměla tu "čest" s nějakým zapálenějším fanouškem:-/, ale je to věc, kterou moc nepochopím... a ještě dodávám - ano, my je do obchodů proti jejich vůli netaháme, každá ženská ví, že bez nich si ty nákupy užije víc R^

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

14. 1. 2009 2:57
Taky fandím..

suchému vzduchu, když se pokouší zpívat Parkanová. Čekám, až ji obrousí hlasivky..nechápu fandy klubů, ale když jde o nároďák, asi bych vám vykloubil celý rameno. Přísahám,že to bolí víc ž když se nasazuje! Čestný pyjonýrský!8-o

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

10. 1. 2009 14:28
No teda

Taháme je snad my po nákupech?? Nutíme je poslouchat ženské drby?? Samozřejmě, že ne.;-D;-D

Dál už jsem nemusel číst. Možná vás holky někdy chlap vezme na fotbal, když vám bude chtít prokázat tu čest , ale opravdu jen magor na tom bude trvat. Rozhlédněte se ale někdy po obchodě, kde nakupujete, a uvidíte spoustu ženských které za sebou vlečou po nákupech svého znuděného chlapa. A vyhnout se ženským drbům? Neznám způsob, jak se ubránit, když se nějaká ženská přiblíží na doslech. ;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

10. 1. 2009 15:12
Re: No teda

Správně, Edmunde, klasická ženská demagogie, obrátit všechno naruby (však počkej, až se sem dostaví black.v., ta už nám to vytmaví). Ale článek to byl pěkný, člověk se u něj pobavil - vždyť co bychom si bez ženských drzostí a lhaní počali. A autorka je celkem kusanec, tak na co si stěžuješ. Za chvíli si pustím Premier Ligue (či jak se to píše) a choť vyženu na špacír s čoklem, tak vocogo?

0 0
možnosti
D

důchodce

10. 1. 2009 13:10
drahá slečno

je zcela evidentní, že jste naprosto nic nepochopila. Tedy, pokud jde o fandovství Vašeho přítele. Věřte, že nemá sebemenší smysl snažit se ženským způsobem uvažování do této problematiky proniknout. Přeji hezké dny.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

10. 1. 2009 13:13
Re: drahá slečno

Já to taky nechápu. Jak může někdo ocucávat šálu patřící smažkám ze Slavie:-©                  Sparta !!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

10. 1. 2009 13:04
A proč...

... s takovým dementem žijete? Chlap který své ženské provede tohleto musí mít palici úplně vypatlanou.

PS. pravidelně jezdím na hokej a fotbal v televizi sleduju

0 0
možnosti
LM

Luciii

10. 1. 2009 18:49
Re: A proč...

Už ne :-) Ale no brala jsem to tenkrát s nadhledem...kamarádky se aspoň pobavily, když jsem jim vyprávěla, co to mám za pošuka:-)

0 0
možnosti
S

SantaKlaun

10. 1. 2009 12:58
.

;-DR^ Hezký fejeton. Nicméně jsem se v něm nenašel. Nikdy jsem nesledoval v TV ani na stadioně žádný sportovní zápas. Nebaví mě to. Ve škole když ostatní spolužáci mluvili o fotbale / hokeji, komentovali zápasy, já se nudil. Nic mi to neříká. Pokud jde o sport, rád jezdím na kole, ale cyklistické závody v televizi? Opět nuda. Zajímalo by mě, kolik procent chlapů je stejných jako já.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1774x
"Bukowski s pipinou"

 

Story ze Zélandu a tak vůbec. Ovce, kopce a kopance — můj život, moje kecy, ber, anebo nech bejt.

POZOR, obsahuje ironii, nadsázku a trapný humor. Kdo nemá nic  z toho rád, nebude mít rád ani mě.