Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

1. 11. 2012 9:34
Napsal jste dobrý článek,

že ho jiní nepochopili, není Vaše věc. Jen bych dodala, že když v Americe spadla dvojčata (ať už to mělo jakoukoliv příčinu), pak už si někteří Američani nedali znovu opět nohy na stůl s tím vědomím, že oni jsou páni na Zemi a mohou cokoliv bez jakékoliv odezvy. Vy jste to myslel trochu jinak, ale také správně.

0 1
možnosti
JM

free hummingbird

1. 11. 2012 4:10
Napsal jste velice

hloupý článek, ve kterém jste jen ukázal svou neznalost. Nejen Ameriky a jejích obyvatel, ale i ekonomickou, politickou a historickou. Pokud byste tam měl jen pár nesmyslů, dalo by se diskutovat. U článku jako je tento, lze jen zakroutit hlavou... 8-o;-(

1 0
možnosti
I

ignorantka

31. 10. 2012 19:37
prihloupla pseudouvaha

tohle je mimo misu

2 0
možnosti
X

xosvetitelfromUS1

31. 10. 2012 16:54
Hmm a k jakemu zamysleni vam poslouzila

ta katastrofa v tom Chernobylu ? A kdyby ten "tresk" toho druheho reactoru prisel , k cemuz nemel daleko , jak by to tem par prezivsim Evropanum poslouzilo v budoucnu a co pozitivniho by to prineslo do jejich dusi? A kdyz to v SSSR dlouho pred svetem tutlali a dokonce naridili v tom zamorenem uzemi prvomajove oslavy , cimz dalsi tisice civilistu vystavili smrtelnemu nebezpeci kvuli symbolum, k jakemu asi zamysleni to ty obeti vedlo? Vazne se maji zamyslet pouze Americane, kteri na rozdil od Cechoslovaku jiny system nepoznali? Podivejte se na "SVE" lidi v CR jak to hamouneni a zlodejny vzali od podlahy, kdyz dostali svobodu ! A to napric tomu ze byli vychovani tou "lepsi" socialistickou moralkou a mnozi ji drive jako komuniste sami hlasali .

4 0
možnosti

jarinka

30. 10. 2012 20:40
Hezké zamyšlení.

1 0
možnosti
M

Marlen2

30. 10. 2012 20:37
no ,tak tenhle

článek pošlete do Chicaga a N.Y.  Budou nadšení. Hned jak si to ti lidé přečtou,  zamyslí se nad sebou a nějaký hurikán, přívalové vlny a smrt blízkých  jistě bude v tuto chvíli vedlejší. Hlavně myslet že.

3 0
možnosti
R

roman37j

30. 10. 2012 19:30
To je ale blábol.

Tahle bouře je jednou z mnoha. Američané velmi dobře vědí co dokáže rozběsnění živel a že nad ním kontrolu nemají a nikdy mít nebudou. Navíc Američané vědí velmi dobře že na světě nejsou sami. Nakonec většina z nich má někde v daleké Evropě, Asii, nebo Africe své kořeny a možná i příbuzné. Jak jste přišel na to, že Američani jsou studení čumáci kteří nemají hodnoty jako je láska, přátelství, nebo rodina? A vůbec. Co si to vůbec dovolujete? Jakým právem ty lidi takto urážíte? Copak vy nepracujete? Nevstáváte časně ráno abyste uživil právě tu svojí rodinu?

5 0
možnosti
JK

josef knor

1. 11. 2012 3:04
Re: To je ale blábol.

Připojuji se k tomuto příspěvku. Autor článku mi příjde, že nikdy v Americe nebyl a o tomto bájném světě si udělal názor z některých holywoodských filmů. Amerika je velká země ve které je spousty nádherných a schopných lidí. Ti lidé jsou schopni pro blaho své rodiny( kterou milují) pracovat i šest dnů v týdnů. Američani jsou velmi pokorní a k nám Evropanům mimořádně vstřícní. Ve většině jsou v Americe lidé, kteří se už nemohli dívat na to co se v jejich zemi děje ať už to politicky nebo ekonomicky a zkrátka odešli do země kde je systém, řád a pořádek. Proto se zde žije bez stresu bez hádek a s úsměvem na rtech. Nikdo možná netuší, kolik lidí a rodin právě v tuto chvíli opouští naší českou bordel zemi a jdou to zkusit tam, kde to má ještě nějakou budoucnost. Bohužel ... :-(

1 0
možnosti