Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

parquin

21. 2. 2008 19:08
No zaplaťpánbůh

že takovéto polofašistické bláboly typu "kdo s námi nesouhlasí je podvodník, komunista a zloděj" nemají na většinu slušných lidí vliv a takoví vypadá, že dají poměrně houfně hlas čssd vedené vámi osočovanými pány a ne karikaturami typu Topol nebo čestný předseda hrající si na prezidenta;-D

0 0
možnosti

autor

21. 2. 2008 20:19
Re: No zaplaťpánbůh

1.V čem spočívá ten "polofašistický" základ mého článku?2.Z čeho vyvozujete,že tvrdím,nebo si jen myslím,že "kdo s námi(?) nesouhlasí je podvodník,komunista a zloděj"?Pokud mi věcně odpovíte,budu věřit tomu,že s Vámi má smysl vést diskuzi.V opačném případě si budu myslet,že opravdu patříte jen do "houfu", ze kterého se vždy lépe vykřikují různá zkratkovitá hesla a urážky.

0 0
možnosti
K

kdojsem

21. 2. 2008 18:44
Páni Paroubek a Ráth jsou nadějí.

ODS se podařilo obrovskými úplatky udržet darebáka na hradě a nyní zesilují své zaměření na rozvracení strany ČSSD. Strany, která pravdivě a velmi trefně pokazuje na obludnosti Klausovců. Moc si přeji, aby pánové Paroubek, Ráth, Mejstřík a jiní, co jsou stateční, aby ten nápor podtrhů vydrželi, protože jsou jedinou nadějí obyčejných lidí.  

0 0
možnosti

autor

21. 2. 2008 20:39
Re: Páni Paroubek a Ráth jsou nadějí.

Z Vaší reakce je cítit tolik zaslepenosti, že s Vámi nemá smysl vést diskuzi. Pokud jste opravdu přesvědčen o "obrovských úplatcích" a jiných "obludnostech" kohokoliv a budeme to schopni doložit,rád se přidám k trestnímu oznámení.Ale pokud svou naději spatřujete ve zmiňovaných pánech,nepočítejte se mnou i přesto,že jsem i já obyčejný člověk. Mimochodem,mám za to,že obyčejní lidé jsme všichni,bez ohledu na to jestli se nám v určitých životních etapách daří lépe,nebo hůře.Jestli jsme na určité činnosti nadanější nebo ne,jestli vidíme své priority v tom či onom.Jde jen o to,aby námi necloumala zloba,závist,nečestnost a jiné nectnosti,které nás pak rozdělují.

0 0
možnosti

JirkaS

21. 2. 2008 12:47
Karma, i když

všechno asi není tak černobílé (nebo oranžovomodré), jak naznačujete.

Taky bych si přál v opozici moderní levici ale stejně tak bych si přál u vlády kultivovanou pravici. A jak to vypadá, ona ta cesta k oběma adjektivům je zhruba stejně dlouhá...

0 0
možnosti
G

autor

21. 2. 2008 13:11
Re: Karma, i když

Díky. Vaši větu o nejednoznačnosti modro-oranžového vidění jsem měl v úmyslu v textu uvést. Nakonec jsem ji nenapsal, protože by to vyžadovalo širší rozvedení, což zřejmě bude chtít celý, možná ne jen jeden článek. Samozřejmě máte pravdu.

0 0
možnosti

milan

21. 2. 2008 11:59
Já zase děkuji

lidem jako je pan senátor Novotný, kteří se nebojí Langerovo bručení a kteří ukazují, co je ODS opravdu zač :-)

0 0
možnosti

JirkaS

21. 2. 2008 12:49
Re: Já zase děkuji

Promiňte, ale pan senátor Novotný zatím hlavně ukazuje, co je zač sám. Už se tady stokrát mluvilo o tom, že dokázat někomu korupci je úkol poměrně snadný. Stačí přizvat ke spolupráci policii a pachatele prostě usvědčit.

Trousení nařčení bez důkazů je možné ve školce, nikoliv v senátu...

0 0
možnosti

Jiří

21. 2. 2008 11:21
Souhlas

Výborně napsáno, naprosto souhlasím a nebude to tak dlouho trvat a pochopí to i demokraté , i když pouze sociální. Už aby se vrátil Zeman z Vysočiny, s ním jsem sice nesouhlasil, ale politiku nedělal pro peníze (Gross) ani pro opojení mocí (Paroubek):-©

0 0
možnosti
JK

kubas_carreras

21. 2. 2008 12:19
Re: Souhlas

Pozor na očištění Zemana ve srovnání s Paroubkem. Byl to Zeman, kdo přinesl na českou politickou scénu slovník nádražního bufetu a získávání preferencí pomluvami a urážkami.

0 0
možnosti
K

Kocourek69

21. 2. 2008 11:01
To s tou

nestranností jak máte uvedeno u své osoby jste to vážně doufám nemyslel?

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 34,49
  • Průměrná čtenost 2331x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik