Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P90e34t75r 63K52a53p77l56a85n

27. 9. 2015 19:00

O tom, že celá tato "imigrační  krize" nemohla vzniknout živelně, jsem přesvědčen od jejího začátku. Na to, aby vznikla neplánovaně jsou všechny její detaily příliš dobře načasované. To že její pachatelé předstírají hloupost a nepřipravenost, mně vůbec nepřekvapuje. Spíš by mně šokovalo, kdyby přiznali, že je vyvolána záměrně a zveřejnili svoje cíle. Myslím, že zdaleka ne všichni, kteří celou tu špinavost podporují a pomáhají kalit vodu "sluníčkářskými" výlevy o sdolidaritě, jsou do skutečných cílů zasveceni, spíš se přidali ze skutečné hlouposti a servilnosti.

0 0
možnosti
SN

:-)   K Vašemu článku není co dodat a upřímně Vám gratuluji ke srozumitelnému vyjádření nejen Vašich myšlenek, ale i těch co to vidí stejně! Jak často píšu....nic se ve světové politice neděje náhodně. Všechno je na roky dopředu promyšlené, vč.následků každé akce. Nebudu to prodlužovat: Národy trpěly léta po jhem diktátorů, žádný neutíkal i když by určitě mohl. Najednou se , jako na povel zvednou masy lidí, někteří mají tolik peněz, že se divíme a táhnou do Evropy! Kdo ten povel vydal a zorganizoval:? Odpovězte si sami !  R^R^R^

4 0
možnosti
JM

Díky. Ale největším paradoxem je, že bych byl nejšťastnějším (a myslím si, že každý kdo vidí situaci stejně nebo podobně jako já nebo Vy) pokud by mě někdo dokázal argumenty přesvědčit, že se mýlím a čeká nás i naše potomky světlá budoucnost...protože to do čeho se řítíme bude opravdová katastrofa.

2 0
možnosti
RJ

R47e60n38é 96J92o90s39e14f

26. 9. 2015 10:43

Dobrý pohled!  Domnívám se ale, že tzv. "plánovačů" je daleko více. http://blog.idnes.cz/admin/c/474579/preview-page.html

2 0
možnosti
MF

Smutné ale pravdivé! Děkuji a karma autorovi! Od 11. září 2001 pozoruji, že se tu děje něco velmi nepěkného. Nejvíc mě štve, že nám vzali naději a budoucnost našim dětem, sakra!

4 0
možnosti
JM

Tomu rozumím. Víte před 25 lety bych nikdy nevěřil, že budu dnes přemýšlet a psát tak jak tomu dnes je. Ne já nejsem nostalgik a nevolám po předlistopadových časech. Naopak, Evropu a celou tzv.západní civilizaci dnes na okraj propasti přivedli právě neokomunisté a antidemokraté, kteří sami sebe označují za jediné demokraty... Ale nebojte se, naději nám nikdo vzít nemůže, musíme věřit, mluvit, psát, hádat se, přesvědčovat, a jakkoliv dávat najevo, že touha po svobodě a pravdě ve společnosti pořád je, navzdory mediální masáži i navzdory "užitečným idiotům"...i když pocit bezmoci je silný.

4 0
možnosti
VV

Dovedete si predstavit, ze Frau Merkel a ostatnim je jedno, za co je povazujete? 

A ze naopak bude asi dost lidi, kteri budou povazovat vas zato, za co vy povazujete Frau Merkel a ostatni.

1 3
možnosti
JM

Ano Frau Merkel a ostatním "evropským vůdcům" je nepochybně jedno za co je považuji nejen já, ale kdokoliv z kritiků. Oni už dávno rezignovali na rozumnou diskuzi při které se nezavírají oči před argumenty a realitou, rezignovali na demokratické principy a svobodné rozhodování... A že bude dost lidí, kteří jim budou i nadále, navzdory realitě a důkazům, ochotně naslouchat a lidi jako jsem já odsuzovat ? Ano i to si dovedu představit. Ale to neznamená, že to není cesta do pekla...V dávné i nedávné historie najdete mnoho příkladů kam tento přístup politiků i společnosti vede...

8 0
možnosti
TZ

Události většinou nemívají tak přímý a průhledný scénář. Je potřeba obyvatelstvu trochu zamotat hlavu, aby měli pocit, že to co se odehrává, je pro ně nejlepší. Ale ne vždy se to plně daří. Resp. lze očekávat další události, které budou zcela zásadní pro potřebný vývoj. Jedním z nich bude přijetí Turecka do EU. Již nyní se nastiňuje, že to nebudou jen peníze, které Turecku stačí ke spolupráci s migranty. Co bude následovat poté, když do EU přibude cca 80mil lidí z nichž 99% jsou muslimové nechť si odpoví každý sám.

3 0
možnosti
JM

Ano souhlasím. Je to jak píšete, jen v rámci krátkých článků je nutné určité zjednodušení. Lidé jako Vy, ochotní přemýšlet, si dobře uvědomují tuto nutnost a dále si pak přemýšlejí ve všech souvislostech...

3 0
možnosti
BM

V tom případě ač nerad podám žádost o vystěhování do Ruska.

1 0
možnosti
JM

Já už jsem dávno přehodnotil svůj dříve velmi odmítavý a kritický postoj k Rusku, i když vnímání komunistického SSSR a jeho počinů zůstalo velmi kritické. Jenže dnes je realita Ruska jiná a mediální "rusofobie" směšná....no a ty nerostné suroviny na východě tak moc lákavé... že ano.

3 1
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 33,43
  • Průměrná čtenost 2311x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik