Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V našem domě je jak v černe jámě. Hrozně nasraní su všeci na mě ;-D https://www.youtube.com/watch?v=ist0mlIeogk

0 0
možnosti

výborný zpěvák, který prostě jednou uklouzl.

určitě nikomu neublížil, to by nemohl psát, to co, píše.to je od srdce.

po bitvě,vážení, je každý generál.

2 1
možnosti

J46a68n 64H31u93r76k28a

11. 5. 2016 1:32

ivanko motýl...motýl...motýl jo ten co vykrádá citáty a básně nebo jak jeho děd co tlačil a tlačil až na školu motýlka dotlačil zkrachovalec odevšud zneuznán za pomluvy vykopnut stejně tak jako příbuzní v minulosti ...to už hne žlučí že svět génia nepozná a jiné nenadané múza olibuje Nohavicu Kryla...

2 0
možnosti

A pak se pisálci jako je Motýl diví, že se z většiny novinářů stala opovrhovaná mediální žuma a jejich důvěryhodnost klesá k velké nule.

0 0
možnosti

To máte těžký, von by ten Motejl taky rád dobře vydělával uměním (na to kočky letěj), sice neumí na žádný nástroj, zpívat taky ne a veršíky tak akorát do Obrany lidu sesmolit, tak když mu ta závistivá žluč vlítne do krku a jemu je blbý zvracet na ulici, páč by doma dostal za zasviněný svetr, tak se holt vyzvrací na papír. A má svejch pět nebo deset minut slávy a dobrej pocit, jakej je charakter, když tepe tyhlety společenský nešvary.

5 0
možnosti

Musím připomenout, že pan Nohavica už viděl Baník, jak poráží Barcelonu. Před několika lety v rámci přípravného turné Barcelonské juniorky hráli Barcelonští mladí kluci i v Ostravě a skončilo to tuším 2:1 pro Baník a pan Nohavica byl u toho. :-)

5 0
možnosti

Berte to ale z druhé strany....alespoň měl pan Hutka co číst...když už ho v televizi moc nedávaj:-)))

11 0
možnosti

dodnes se stydím, že jsem ten plátek kdysi, považte, odebíral...Motýlovi vzkazuji, že panu Nohavicovi nesahá a nebude nikdy sahat ani po kotníky...námezdná novinářská žumpa, nic víc...

7 0
možnosti

I kdyby byl Nohavica jakej chtěl, tak já si ho nemůžu přestat vážit za to co dělá a udělal. Jeho tvorba tu bude už navěky a bude lidem dělat radost - a kde bude nějakej podělanej pisálek z bulvárního týdeníku ???? (hnít pod drnem, ale Nohavica bude znít z éteru dál) :-)

9 1
možnosti

Jasně, ale taky nevidím důvod, proč nemluvit o Nohavicově selhání. A tím nemyslím jeho spolupráci s StB, ale jeho dlouhé mlčení po roce 89. Je to sice Nohavicova věc, ale třeba propásl chvíli nějakého vyrovnání (nebo snad omluvy) dejme tomu s Karlem Krylem, který ho vyzval k vysvětlení s tím, že "mlčení je moc špatná zbraň"...A zřejmě už se mu ho nedostalo(?)

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik