Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J13a52r41a 13R21a21n97k

26. 4. 2015 11:01

Sice si myslite, ze vite, ale bohuzel.....vse je jinak:-/

Zed mezi Mexikem a USA, neni podel cele hranice a v mnoha mistech denne stale prechazeji novi emigranti. Minuly rok prislo do Statu pres 6.000 deti, nejmladsi melo 4 roky. Byly vetsinou z Hondurasu, Centralni Ameriky a Mexika. Pochopitelne, ze je nikdo nevrati....kam? Komu? Jejich rodice je poslali, zrejme s pozehnanim, protoze si prali, aby mely jejich deti lepsi sance k zivotu.

Tento rok ma dostat amnestii a zelenou kartu pres 5 milionu emigrantu, nekteri ziji ilegalne jiz leta ve Statech....ehm, mimo jine jsou mezi nimi i Cesi. Krome toho berou Staty kazdy rok az milion novych, Kanada bere 300.000 = prestoze zadatelu je pres 2 miliony.

1 0
možnosti
JM

Netuším co myslíte tím, že vše je jinak a Vy pravděpodobně víte jak. Nic z toho "všeho co je jinak" neuvádíte, kromě informace, že plot s Mexikem není podél celé hranice atd., jako bych já tvrdil nebo si myslel něco jiného... Rozumím tomu, že prostor diskuze je příliš omezený, tak snad to "všechno" jednou sepíšete v blogu a pak třeba budeme vědět i my neznalí...

1 1
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik