Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní/pane Jaro Rank, je neuvěřitelné, že to co zde uvádíte Vás neděsí. Naprosto jasný důkaz a potvrzení mých obav, že hysterie a další demonstrace toho, že Britové ještě zdaleka nemají vyhráno. Jistě...demokracie podle představ "nových demokratů"..."demokraticky" můžete hlasovat tak dlouho, až nám tu správnou, naši, odpověď dáte. B-h ochraňuj před takovými lidmi nejen královnu, ale všechny svobodomyslné lidi. Ale Váš příspěvek mě, milá paní nebo pane, nepřekvapuje. Už dlouho si myslím, že jste jen provokatér/ka, řečeno dnešním "newspeakem" troll. Soudím tak nejen podle Vašich názorů a postojů v každé diskuzi, výběrem témat a autorů, které sledujete a "trollujete", ale i podle toho, že trávit tolik času jen pročítáním blogů a diskutováním (provokováním) běžný člověk prostě nemůže...

1 0
možnosti

Máte ode mně karmu, vyjádřil jste slovy mé nejhorší obavy, tedy že Britové nemají ještě zdaleka vyhráno, ale ten záblesk naděje je i pro nás životadárný!

3 0
možnosti

R^...přesně tak, jako závan čerstvého vzduchu...důkaz toho, že lidé s touhou po svobodné společnosti se nedají udolat nebo zastrašit, ani koupit..."Koupit" si mohou mnohé politické i mediální prostituty, ostatním omezovat možnosti svobodného vyjadřování a pomostí nakoupených médií ohlupovat a zastrašovat, ale nikdy se nepodaří zbavit lidi touhy po svobodě a pravdě. Vždy se najde někdo, kdo vykřikne...císař je nahý...;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik