- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak domáce je domáce a i u nás niektoré súkromné pekárne padli, ale to počas covidu,keď im ochoreli zamestnanci.Vôňa chleba je najkrajšia.Moja babka výborne piekla.Pekný blog,díky za pripomenutie
Dobré pečivo jsem vždycky milovala, jako malá, když mi bylo špatně od žaludku, tak jsem dostala kostku cukru politou francovkou a kus posoleného chleba. A hned se mi udělalo lépe. Dobré pečivo umím ocenit, protože dvaadvacet let v Americe... už asi nemusím říkat nic víc
Ivanko, pečte si svůj chleba, ten výtečnej z žitné mouky. Já ho peču už 45 let tady v Kanadě, kde komerční chleba, tak jako u vás, pokud nechcete zaplatit 20 dolců za bochník je jen taková patlavá hmota, po které se dělá špatně od žaludku. A také se tím HODNĚ ušetří peněz.