To by se ti panáčku líbílo emigrovat...

Po tom co jsi všechno v naší vlasti napáchal!? Vaclave moc bych si přál abys emigroval, ale už před rokem 1990 před tvojím ekonomickým pokusem jako byla Privatizace, kde jste se všichni nakrmili. Některým tvým kamarádíčkum to sice prokázali, ale zase jsi s toho krásně vybrusil ammnestii. Takže já říkám ne emigrovat ale soudit!

logo ze stranky www.klausovavelezrada.czklausovavelezrada.cz

Reaguji na článek 

http://zpravy.idnes.cz/klaus-emigruje-kdyz-prezidentem-bude-knize-fku-/domaci.aspx?c=A130124_154030_domaci_brm

Tak mě napadá není to trošku jako velezrada, opustit svůj milovaný stát, kór ty, který nemužeš jednomu prezidenskému kandidátovy odpustit, že dlouhá léta žil v zahraničí.

a kde bys tak chtěl žádat o azil? V USA kdes jezdíval přednášet na ekonomických fórech a kde se ti všichni co tomu rozumí smáli a možná se smějou dodnes, ale nám, že tě máme za prezidenta. Nebo možná by si mohl do Chile, je tam krasně, domluvíš se tam svojí španělštinou, tam se ti bude vážně líbit. Akorád musíš vysvětlit, že si to s tou propiskou tak nemyslel, radči si ji vem sebou, kdyby ju chtěli vrátit. 

 

Nevěřím tomu, že je toto nějak právně podložitelné, nebo vymahatelné, ale zapsal jsem se protože bych si moc přál abys byl za svoje činy souzen. Bohužel vím že i kdybys byl tak na tebe zatim asi nic nemáme co by bylo v rozproru s našim právem :-( fakt je ale ten, že jsi byl dlouhá léta u zakonodárné moci a mohl sis to šít na míru.

http://www.klausovavelezrada.cz/cs/

 

předpokladám že můj článek bude stažený, protože potporuju nějakou členskou organizaci, ale já jen vyjadřuju svůj nazor a chci ho pomoct vyjádřit i ostatním ;-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Medlik | čtvrtek 24.1.2013 22:13 | karma článku: 23,64 | přečteno: 1354x