Ještě jeden z Nepálu

Milí deníčku byl jsem téhdy v Dharan v Nepálu, muj atobus do Darjeling v Indii odjižděl kolem druhé tak jsem se šel někam najest a jen tak projít okolo. To je zajimavé jak sou tady funguje "mafije" zeptal jsem se bus-drajvra jestli neví o nějakém dobrém cheap-and-good food a on mě zavedl do restaurace jeho tety. A tak to funguje i v indii někoho se zeptate na cestu nebo něco a on vas hned zavede do guest hausu a domluví Vám cenu.

Milan Medlik osobne v Dharan v nepalu a kdyz se trosku zadivate uvitite ty pečené holuby.Milan Medlik

Tak jsem dobře a levně pojedl a protože jsem měl čas tak jsem se jen tak potuloval po městě. Po cetstě jsem viděl nějaký obchůdek kde prodávali orosené lahváčky, posteskl jsem si, že už je to docela dloho co sem měl pivíka. Za pár hodin sedím u nějaké nepálské rodinky, která mě pozvala domů a k jídlu dostávám pivo.

"Už se začínám těšit až to začne fungovat i na holky, půjdu po ulici a uvidím nějakou hezkou, a za pár hodin budu u ní v ložnici :-)"

Ale popořádku, tak jsem se tak potuloval až jsem došel k docela vyprahlé řece řece, kde jsem si sedl na břech a jen tak počumoval. Za chvili se objevila mala holčička, která se mě ptala na jméno a odkud jsem a pak tam bylo najednou asi 8 lidí. Jedna holka mě pozvala k nim ať ochutnám jejich rýžový alkohol, bylo to rozhodně slabší jak slivovica ale dovedu si představit večírek aj s tímto chlastem. Pak ta samá holka řekla, že mám jít k nim na nanavštěvu (myslel jsem že už jsme u ní doma) tak mě zavedla k nim, kde jsem dostal něco k snědku a to pivo, tak kecáme a kecáme a najednou mě ujel bus. Že to nevadí že můžu spát u nich. Nakonec jsem tam zůstal dvě noci, přemlouvali mě ať zůstanu dýl, ale bylo to pro mě moc pohodlné a jednoduché pečení holuby mě létali přímo do huby, to jsem mohl zostat rovnůc doma.

 

další příběhy nejen z Indie a Nepálu naleznete tady http://cestujemeradi.blogspot.com

a fotky tady: http://www.facebook.com/groups/cestujemeradi/

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Medlik | čtvrtek 20.12.2012 7:06 | karma článku: 5,15 | přečteno: 592x