Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P65e10t55r 71S41u57d10a

17. 3. 2015 9:33

Oldřichu, v titulku Vám chybí jméno Babiše. Ten je ten, kterému ČT vadí nejvíce. 

http://echo24.cz/a/wQZgH/babisuv-agrofert-si-stezuje-na-reportery-ct-zada-jejich-potrestani

0 0
možnosti
RM

Dříve jsem poctivě zpravodajství sledoval, není už nesleduji ani Novu, ani Primu a ani ČT. Každá tato televize si láme pravdu podle sebe. To se mi nelíbí.

Mne spíše štve, že musím platit něco televizi, která pak podporuje a financuje projekty o které nikdo nestojí a na které se nikdo nedívá. A aby se to obhájilo, tak se takovému projektu dá nějaká super cena. Raději bych tyto peníze použil na jiné účely.

1 0
možnosti
Foto

Netroufl bych si tvrdit, že o něco nikdo nestojí...kde berete tu jistotu?

Co člověk to názor, pro každého je důležité něco jiného.

0 0
možnosti
ZH

Na ČT mi v současnosti nejvíce vadí, že za své peníze dostávám nekvalitní službu (povinně placenou) se spoustou nadbytečného balastu. ČT by měla provozovat pouze zpravodajský (a hlavně kvalitní) kanál, model financování považuji za dobrý. Ostatní obsah přenechat komerčním stanicím. Zeman je jen pomstychtivý egoista, jak už mnohokráte dokázal. Na jeho vesměs demagogické řeči (byť se občas velice pěkně trefí) už nikdo stejně není zvědavý.

1 1
možnosti
MK

Že se nedíváte vy a lidé z vašeho okolí, neznamená, že se nedívá nikdo. V tom je právě poslání veřejnoprávních médií, aby uspokojovala potřeby minoritních skupin. Nova nikdy nebude vysílat operu nebo záznam divadelního představení.

0 0
možnosti
PR

Jasně, čt lže o našem abstinentovi ,natačí falešné klipy kde se motají opilci.Má dokonce i hloupé narážky že ten cit co ho táhne k Rusku a Putinovy je prý za zaplacenou prezidentskou kampan ruským Lukiolem.No nezrušili by jste ji?;-D

1 1
možnosti
KV

Je pravdou, že Nova s Primou nenabízejí ohledně zpravodajství lepší kvalitu.  !! Ale nemusím je platit !!a za ty peníze nic nedostávám.

A nerad bych slyšel že je to jenom 135kč měsíčně. V sumě už jsem zaplatil docela pěkné peníze. Rv

1 0
možnosti
MK

Ale platíte i komerční stanice; a to v ceně zboží, na které jsou v komerčních televizích reklamy.

0 0
možnosti
Foto

Že pan Zeman a Veleba opravdu nejsou na tuto problematiku odborníky jsem už psal. Jenom snad dodatek. Možná, že tak činí jen proto, aby si zajistili absolutní věrnost těch privátních. Takovou tu mediální nesmrtelnost.  Panu Zemanovi se to již částečně povedlo.

2 1
možnosti
ZU

Veřejnoprávní televize je vynikající věc, pakliže nelže a nevymývá mozky.Po volbách jsme pak nešťastní....

1 1
možnosti

Milý autore , sám se zastáváte a hodnotíte ČT a zároveň přiznáváte , že na Události moc nekoukáte . Pak srovnáváte ČT s komerčními televizemi / kde poznamenáváte , že kdysi dávno jste se díval na Novu / . Nevím tedy , jakou vypovídající hodnotu má vaše úvaha - blog o České televizi a její potřebnosti pro veřejnost. 

Já jsem proti snahám rušit jakékoliv médium jen proto , že si to přeje politik. Už jen z podstaty : " To se prostě nesmí " . 

Těšil jsem se na váš Blog ale kde nic tu nic - prázdno.

2 1
možnosti
MN

Já mám taky jasno - ČT opravdu zlikvidovat. Tohle přebujelé hnízdo sebestředných výrobců té jedné jediné správné pravdy, kultury a náhledu na svět, nebudou živit ti, kteří chtějí slyšet i jiné informace. Možná Nova nebo Prima neoplývají zrovna extra zpravodajstvím, ale aspoň se jim nic nemusí povinně platit a koneckonců v dnešní době internetu si zájmence o vyvážené zprávy může přečíst stejně dobře NewYork Times, jako Rossia News.

5 6
možnosti
PT

P43e29t86r 90T39o80m11e22k

16. 3. 2015 20:17

Nesouhlasím RvRvRv

2 1
možnosti
PK

Přiznávám se, že nezapomenu, když se chýlila ke konci poslední pravicová vláda a ze všech možných stran se ozývalo hýkání, že ČT je ovládána socialisty a kdo ví kým ještě, protože se naváží do pravicových (tehdy vládnoucích stran) a ejhle, před nedávnem jsem se dozvěděl, že ČT ovládá nebo s ní minimálně manipuluje p.Kalousek. 

A teď si dovolím malou otázku na diskutující: Co je špatného na tom, že ČT hledá špínu na právě vládnoucích stranách? Kdyby totiž byla pravda to, co dnes  píšou zpravidla levicově smýšlející diskutéři, pak by poslední pravicová vláda veškeré problémy s klidem "zametla pod koberec"...

A vážení kritici ČT, zkuste jen tak navrhnout, jak by podle Vás měla vypadat skladba programů veřejnoprávní televize a zveřejnit to... Budete rozcupováni diskutujícími na maděru.

Pane autore, za mne karmaR^

10 3
možnosti
JR

J36a68r62a 13R51a64n76k

16. 3. 2015 20:12

TV neni nikde zdarma a je na divakovi, co si vybere, neprislusi se vsak prezidentu republiky kritizovat stale tim stejnym zpusobem, nema jine starosti? Nikdy v zivote jsem neslysela prezidenty demokratickych zemi se zabyvat trivialnostmi, jako je kritika tv, ani pokud meli pocit, ze by se tim neco dalo zamaskovat.

5 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.