Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já to vidím tak, že se najdou třeba třikrát knihy a čtvrtá "kontrola" už nebude, leč již tam nemusí být knihy :-)

Je to jen hra nervů a toto náboženství, resp. jeho vyznavači, umí čekat ;-)

0 0
možnosti
Foto

Stát nenajde řešení tohoto problému.  Nakonec mocenským strukturám se obava oveček před Islámem docela i hodí.   Odvrací to dobře pozornost od jejich násilí proti ovcím a dají se na tom vydělat lacině politické body.   Proto si tu muslimskou komunitu budou hýčkat.

0 0
možnosti
JF

ÚOHS je Úřad na ochranu hospodářské soutěže. Ten tam asi razii nedělal.  A stát, ktrerý zatýká za knihy, si zaslouží, aby v něm vybuchovaly bomby.

0 2
možnosti
Foto

On je rozdíl, jde-li o knihy, určené ke studiu a bádání, nebo o knihy, které se distribuují pro účely šíření nenávistné ideologie.

1 0
možnosti
BD

Zdejší bloger pan Lhoťan podal trestní oznámení a dává rozhovory v tisku.Presentuje se jako "bývalý" muslim i když je to blbost. Bývalý muslim neexistuje, protože je to svobodné rozhodnutí, které musí být bráno vážně. A když někdo při tom lže a potom prohlásí,že byl pomýlený je to podobné jako pomýlenost soudruhů po roce 1968.Taky mi jeho články připomínají styl Rudého Práva před rokem 1989. Možná je to mnohem horší.

  V tom propíraném muslimském centru jsem si několikrát kupoval islámskou literaturu. Hlavně mne zajímala ekonomická literatura,kterou v normálních prodejnách neseženete. Korán byl v prodeji v "levných knihách" a je asi dosud. K tomu jsem si přibral i něco dalšího ale v NIČEM nebylo nic závadného. S hlavním vyšetřovaným zločincem jsem několikrát mluvil. Normální velmi vzdělaný člověk, který nikomu nic nevnucuje. Diskutovali jsme na téma sunnita a šiita.Jestli si dobře pamatuji, tak se prohlásil za sunnitu a vysvětlil mi proč. A to bylo vše.

A akce policie ? Nechápu, proč to dělali tak a proč v pátek.Že by velitel akce nevěděl nic o islámských zvycích a nařízeních ? Dokáže si někdo představit podobnou akci v jakémkoliv křesťanském kostele ? Já tedy ne.V PROČ ?

1 5
možnosti
JZ

Dokážu. Proč?

Takže vy jste schopen vážně namítat, že se měla policie řídit islámskými zvyky a nařízeními? Právě jste úspěšně ukázal, co je na těch knihách závadného. Vedou právě k takto nebezpečnému smýšlení. A nejhorší je, že si to ani neuvědomujete.

6 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.