Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Ještě je třeba podotknout, že tentokrát neměl soupeře. Tak to měl velmi lehké. Ty amatéry z EU není možno považovat za zdatného protivníka, že?

0 0
možnosti
VT

Když cca 97% oprávněných voličů na Krymu se přiklání k Rusku (a nikdo je nenutil hlasovat se samopalem u hlavy) tak o něčem to asi vypovídá. A Barack Obama plus celá EU s tím můžou nesouhlasit, protestovat, sepisovat kdejaké bláboly, ale to je asi tak vše, co zmůžeme.

0 0
možnosti

Dovolil bych si o Váší tézi v nadpisu silně pochybovat.  Je rozdíl mezi dlouhým a krátkým obdobím. V dlouhém období dostal Putin, nebo jeho dědic K.O. v Dagestánu, v Čečně atd. A navíc se dopustil několika malých chybiček, které soupeři umožňují se zvednout a boxovat v dalších kolech (okamžité začlenění krymské republiky, mimochodem má svou ústavu?, do Ruské federace). Tedy v žádném případě se nejedná o K.O.

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.