Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený autore, zapletl jste se do svých svobodofilních myšlenek tak, že produkujete nesmysly. Citace "žádný zákon nepřikazuje rodičům, aby přiváděli na svět pouze zdravé děti" je holý nesmysl, takovou normu přece nemůže vymyslet zdravý racionální rozum!  A to je jen malý příklad. Problémy s incestem sám nevyřešíte, tak se věnujte bohulibější činnosti. Práce čeká všude kolem Vás.

1 0
možnosti

Celý dlouhý článek, ve kterém je lecos tak pěkně objasněno a zdůvodněno, jste "zabil" tím prohlášením na konci, že o sexu mezi rodiči a dětmi se nediskutuje...

Ptám se: Proč? - V čem je to jiné, než v případech, které popisujete? :-/

To je má hlavní námitka k článku.

Podle mne se o genofond máme prostě starat, jak nejlépe umíme a basta. VProto se máme incestním vztahům vyhýbat a různost genů naopak podporovat.

2 0
možnosti

Historie zemí českých je (naštěstí) bohatá na různé války a nájezdy zahraničních vojsk... (Švédové, Francouzi, Němci) = díky tomu - podívejte se, jak jsou Češky krásné a čeští sportovci jak jsou výkonní.. Hle jaký máme pestrý genofond! ;-)R^[>-]V ... Jaká výhoda oproti jiným národům, třeba někde na ostrovech - tamní obyvatelé jsou takové sušinky, ani pořádně vzít za práci neumí... :-/

0 0
možnosti

J95a65n 17R80i29c33h15t71e43r

1. 10. 2014 15:57

Jeden dotaz: Ten zákaz tady je, roky a roky. Proč vám právě teď začala vadit jeho trestnost?

(chce se mi dodat "Nemáte náhodou sestru?", ale neřeknu to)

1 0
možnosti
Foto

Existuje jedno moc hezké úsloví. 

Podle sebe, soudím tebe.

0 0
možnosti

R16a86d49i35m 66Z87e90h24e34r

28. 9. 2014 13:33

Když se ve škole probírala genetika, tak jste evidetně chyběl. Jinak byste nemohl napsat takový blábol. Pravděpodobně jste tímto šlánkem způsobil malou mozkovou příhodu všem genetikům, kteří si váš článek přečetli. Každopádně doporučuji dokoupit biologii ze základky a přečíst...

3 2
možnosti

Vystudoval jsem molekulární biologii, jejíž součástí je i molekulární genetika a museli jsme absolvovat též "klasikou" genetiku. A abych se přiznal, vlastně nevím, proč by mi článek měl způsobit mozkovou příhodu. Ne, že bych podporoval zrušení zákazu incestu mezi pokrevními sourozenci, ale faktem je, že své argumenty má autor dobře podložené a řekl bych, že co se týče biologie, věcně správné.

0 0
možnosti

J52a29n 86R30á29ž

27. 9. 2014 14:00

Ano incest zakazovat zákonem je nesmysl, to mate pravdu. Ale přijmout ho, jako něco normálního? To je hodně za hranicí toho, co lidstvo jako pravidlo " zachování rodu" po celou svou historii uznávalo. Dekadence, mezi kterou patřil i incest, rozložila Řím, a rozloží i Evropu.

Když ignorujeme přírodní zákony, nastává degenerace. Platí to v rostlinné i živočišné říši.

9 1
možnosti

Může mám prosím sdělit,jak byste tedy řešil toto nevhodné aa dlouhodobě nebezpečné chování jinak než zákazem?

0 0
možnosti

Nemyslím si,že když je riziko malé,je třeba se přestat bránit a začít podceňovat.Tento zákaz vznikl ne kvůli naší generaci, ale kvůli generacím budoucím na základě negativních zkušeností generací minulých.

Ale chápu,že slůvko "zákaz" je v naší "moderní" době nemoderní.

4 0
možnosti

Jenže jak píše autor, ten zákaz vznikl v době, kdy byla lidská společnost tvořena malými komunitami. V dnešní globalizované době to příliš neplatí.

0 0
možnosti

Incest nepředstavuje jen genetický problém. Vytvořením normálního páru se spojí dvě rodiny, každému z páru se (přibližně) zdvojnásobí počet příbuzných, a tím i síť vzájemné podpory. V případě incestu pár i jeho případné děti o tuto důležitou podporu přichází, a je tak znevýhodněn oproti svému okolí.

4 0
možnosti

Je plno lidí, kde rodina nefunguje, jak má, tzn. tohle není moc argument.

1 0
možnosti

P27a84v73e80l 45V57é33b73r

27. 9. 2014 8:03

Řekl bych, že autor si myslí na svoji vlastní sestru a potřebuje si to nějak ospravedlnit.

5 2
možnosti
Foto

A kdyby si myslel na vlastní sestru, vám osobně by to nějak vadilo?

0 0
možnosti

Řeknu to jinak - Vaší rétorikou. Většina samců v přírodě je viditelnějších, pestřejších než skromné samice u člověka je tomu přesně naopak. Samice se zdobí atd. ... už tohle je vlastně postavené na hlavu celému cyklu, tak proto ani Váš příspěvek nikdo nebude brát normálně, naopak většina bude tuto věc odsuzovat, protože až bytostně nechtějí mít své názory, ale nechají si nadiktovat co je a není dobře. Neříkám, že incest schvaluji, pouze konstatuji, že v dnešní společnosti, kde 99% lidi odsuzuje vše co je mimo někým jiným nadiktovaný "normál". Např. už je to šílené "ne" kondomům u věřících atd.

1 0
možnosti

Má pravdu ten chlapec předsedo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.