Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Dobry den, dekuji za zajimavy a hezky napsany clanek. Co se tyce obsahu, ten nuti k premysleni. Rozhodne bych vas nenazval slunickarem atd., ani zastancem islamskych radikalu, nebojte. I kdybych chtel, tak bych ani neumel napsat nejakou reakci vyhrocenou jednim nebo druhym smerem. Ja si spis myslim, ze mate takovy smysl pro humor, kteremu neni blizka satira a karikovani, at jde o kohokoliv. Ja taky, me by se nelibila karikatura nikoho, ani Jezise, Budhy nebo treba Havla nebo kohokoliv chcete. Nebo kolik jsme jiz videli karikatur prihrblych Zidu s velkym nosem, zidovskych anekdot apod. To vse se mi nelibi, ne z duvodu nejake pripos ...nosti, ale zkratka nemam tento humor rad a casto mi pripada urazlivy. Zrejme jako vam. Presto kdyz to dam na misku vah s dalsi veci, a to svobodou projevu, pak jednoznacne musim preferovat to druhe. Protoze kdybychom to treba zacali nejak regulovat (tuto myslenku vam nepodsouvam), pak kde by byl konec? Takze ja mam na to jedinou obranu, proste takove z meho pohledu slataniny nekupovat. A pokud bych mel pocit, ze je to prilis ponizujici, tak to pripadne resit pravni cestou. A dokonce si myslim, ze tento typ humoru neni ani tak masove rozsireny. Zajimalo by mne,v jakem nakladu ten casopis vychazel pred tim cinem tech fanatiku. Ani bych nerekl, ze byl v zebricku tech nejctenejsich.

2 0
možnosti
LJ

Svoboda slova vam nedava pravo kohokoliv urazet. Muzeme si myslet o Islamu co chceme, ale svoboda slova vam nedava pravo urazet hodnoty kohokoliv jineho. Asi by se Vam nelibilo, kdyby kdokoliv verejne urazel (at uz je to co chce) clena vasi rodiny. A ackoliv jsem ateista, naprosto chapu to, ze vyroky proti bohu (at je jaky chce) verici mohou velmi hrube urazet.

1 0
možnosti
DR

Naozaj nechápem , čo sa to stalo . Pred mesiacom to boli sprostí marxistickí anarchisti na okraji spoločnosti  s plátkom čo mal 50% remitendu , ktorý v podstate nikto ani nečítal . Ale ich priam tešilo  zosmiešňovať a triafať sa do toho "opia ľudstva" náboženstva každého druhu . 

Naozaj  o mŕtvych len dobre ? Že ich zabili je smutné , ale dobrí ludia to neboli.

0 1
možnosti
MD

to je moc pekny nazor. Urcite jsou v nem myslenky s kteryma lze souhlasit. Jen bych dodal, pokud by muslimove byli laskavi lide, kteri se ke svym bezvercum v okoli chovaji laskave, presvedcuji na svou viru svym krasnym zpusobem zivota, obetavosti vsem pomahat, obdelavanim pudy, skladanim hudby, rozviji vedu a kulturu venuji se rozvoji sve vlasti, bylo mi mozna i lito ze je nekdo zbytecne urazi.;-)

2 0
možnosti
Foto

Velice rozumny clanek R^

3 0
možnosti
MN

Rozhodně nejste sluníčkář, jak si říkáte, že by Vás mohl někdo napadnout.Mluvíte o tom, že lidé by měli ctít vzájemně to, co je pro druhé nějak "posvátné" nebo hodné mimořádné cti. Naše média okamžitě cupují Zemana, že urazil handicapované děti tím, že řekl, že by mělo být zohledněno, že v procesu vzdělávání nemusí nutně  ve všech případech být vyhovující začlenit je do tříd s dětmi bez handicapu (teď mě někdo napadne, že jsem Zemanovec - nejsem), ale urážky náboženského cítění druhých nám nevadí. Ty podporujeme. Vadí nám teroristické útoky islamistů v Evropě a nevadí nám, že jednotky USA a vojsk evropských zemí zabíjejí v zemích islámu. Vadí nám, že muslimové chtějí v evropskcýh zemí pro svou komunitu uplatňovat právo šaríja a nevadí nám, že bombardováním a střílením v muslimských zemích chceme prosadit tzv demokracii. Co by třeba řekl velvyslanec USA v ČR, kdyby zde jako karikatura vyšla karikatura Obamy zobrazeného jako opičáka s velkýma ušima vedeného na vodítku nějakým Goldmann-Sachsem nebo Reckefellerem? A vsadím se, že takováto karikatura by taky neznamenala nic pro lidi v zemích islámu.

8 0
možnosti
JL

Jsou frajeři, kteří přijdou a řeknou: dělej, vraž mi jednu, vraž mi jednu, ty srabe!! - Takoví byli Charliesti...a dostali a zdá se, že jim to nestačilo. - Nicméně válka proti Islámskému státu musí být. O tom žádná. Charliesti jsou jen šašci.

7 1
možnosti
VV

židi okupují cizí území se spustou mrvých a mají prsty v mnohem horších věcech, ale umí to dobře maskovat. Křesťany ty v počtu mrtvých, které mají na svědomí nikdo hned tak nedožene!!;-€

1 13
možnosti
KM

Absence vzdelani je strasna a nebezpecna vec.

6 0
možnosti
Foto

Signifikantní je, že ač se Charlie Hebdo navážel do kde koho, včetně židů a křesťanů, tak jedině muslimové to řeší kalachem. Taková skupina lidí si z mého pohledu nezaslouží žádné ohledy ve smyslu "jen aby se neurazili...".

9 0
možnosti
NM

...svoboda slova a vyjadřování myšlenky nebo pohybu...toto vše se přeci nechá zneužít a jsme ve stavu kdy je rčení"co není v zákoně zakázáno je povoleno" a toto se děje a nabírá to velkých rozměrů a už těžko se to bude omezovat.Každý podporuje asi jiný druh satiry nebo humoru a proto mi nevnucujte ten list ohledně kterého vše začalo....je ale možné, jestli tam bude mít svůj příspěvek Zelený Raul tak bych si ho prohlédl/ Když to vyjde /jinak mi ten list graficky vůbec nic neříká a proto se nedivím,že se vyrojily konspirační teorie o potížích tohoto listu...Já osobně vydím přínos v satiře Renčína,Vyčítala a pod.

1 0
možnosti
NM

...samozřejmě VIDÍM....

0 0
možnosti