Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Plastiky nemusím,komunisty už vubec ne!

1 0
možnosti

Kdo má rád jakoukoliv hudbu,tak Plastiky opravdu nemusí. Ani já je nemusím i když chápu,že svoji roli měli a splnili ji dobře.Míchat hudbu s politikou jde velmi snadno.Ona nějaká pravicová a levicová hudba neexistuje. Je jen hudba dobrá a špatná i když kriteria jsou různá v různé době.U nás je více méně anomalie,že mnoho rockových muzikantů se považuje za pravičáky. Ale s levicovým smýšlením.Možná, že je lépe konstatovat, že s lidským smýšlením. Dělení na levici a pravici dnes již nemá žádný smysl.Je jiná doba,než za Plastiků. A je to dobře.

1 0
možnosti
Foto

Dobu Plastiků pamatuji velmi dobře. Po hudební stránce nic moc, pokud by se nedostali do křížku s komunistickým režimem, tak by po nich pes neštěkl.

Přirovnal bych je k takovým dnešním Pussy Riot.

Ty holky neumí vůbec nic, ale západní mainstream z nich udělal bojovnice za lidská práva.

0 2
možnosti

No a co má být? Podle vás by komančové měli hrát na balalajku a poslouchat jenom Alexandrovce?

1 0
možnosti

Mimo jiné - Alexandrovci jsou špičkový velmi profesionální ansámbl.A nelze jim nic vytknout z uměleckého pohledu.Jsou perfektní.

2 0
možnosti

Komunisti byli největší nepřátelé socialismu, zlikvidovali mu ekonomiku.;-D

1 0
možnosti

Na vtip roku asi budete kandidovat  Vy .   Opravdu mne pobavil Váš myšlenkový pochod  ve kterém   nedokážete odlišit  politiku od ryze  soukromé záliby. Pro Vaše pobavení  i předseda Filip údajně  měl rád tvrdší muziku .:-)

1 2
možnosti

...ano to je skutečně vtip.....velmi cynický...příslušník strany..která tady zakazoval kde co...nám teď bude vysvětlovat a poučovat jak se má oddělovat umění od politiky....Rv

3 1
možnosti
Foto

Jistě je to překvapivé, zvláště v zemi, kde je zvykem všechno vidět černobíle. I když s ním v mnoha jiných věcech i zásadně nesouhlasím, je mně sympatičtější než spousta jiných zakopaných na svých pozicích a dštících oheň na protivníky. A to platí zprava i zleva.

0 0
možnosti

já jej naopak nesnáším a jeho zjevný oportunismus je mi přímo odporný.

0 0
možnosti

no on je to takovej pravicak mezi komunisty.

Vsimnete si dlouhych vlasu, ktere se za komancu moc netolerovaly, pravoal v Prognostaku, atd.....

1 0
možnosti

L30e98o 13W35o39l28f

20. 8. 2014 10:33

;-DR^ (jsou to věci na tom světě)

2 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.