Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Souhlasím s vámi, ale celý blog by se dal shrnout do jediné věty. Řecko dopadne tak, jak se rozhodnou v Berlíně.

0 0
možnosti
Foto

Řekové mají reálný, kapitalistický ráj. A to je právě ten důvod, proč chtějí budoucnost bez zlodějů, budoucnost socialistickou R^

0 1
možnosti
JB

Vždytˇ to tak není. Kdo jim ty dluhy nadělal? Stát, lidé zvolení lidmi a všichni, rukou nerozdílnou. si ty dluhy nadělali. Celá léta tomu vládl PASOK, socialisté. A po vstupu do EU se vše ještě "vylepšilo". Je to naopak, socialistický ráj i mentalita byla reálná. Podle Vás by na tom např. Švýcarsko muselo být hrozně špatně.

2 0
možnosti
DP

D81a13d15a62k 10P30e48t66r

26. 1. 2015 18:18

Kupředu levá, ale ráno v šest hodin stát u mašiny ve fabrice a zavést paragraf příživnictví. Píšete bludy.

2 3
možnosti
OP

Pokud se Řekové přestanou orientovat na armádní výdaje a optimalizují v ní početní stavy, velké úspory naleznou v této oblasti. Němcům už jsou Řekové ukradení - zkonzolidovali si své bankovní pohledávky a prodali řecké armádě vše, co chtěli prodat

1 0
možnosti
JH

J59a71n 56H69l55e78d83í41k

26. 1. 2015 17:03

řečtí nezaměstnaní státní zaměstnanci, se těší, že je komunisté posadí zpět do křesílek a tím sníží počet nezaměstnaných----   zcela totéž dělá Sobotka, zatím navýšil počty klotovaných rukávců o 42 tisíc kusů, z toho jedna třetina se narodila na Slovensku

1 0
možnosti
Foto

Dobře, pane kolego.

A teď dosaďte místo slova Řecko Česká republika, nalepte to na prkénko a obouchejte Sobotkovi o hlavu. (Samozřejmě, těch adeptů na obouchání je daleko více.)

6 0
možnosti
VV

Ano, je hodne podob mezi Reckem a Ceskou Republikou. Problem Recka je, ze tam nikdo Stejne jako v Cechach nechce platit dane. V CR SE to nastesti diky nove vlade hlo spravnym smerem.

0 6
možnosti
VH

Máte pravdu. Dva dotazy:

  Slibovala současná koalice něco jiného?

  Lebedí si současná koalice nad tím, že nám pořád ještě půjčují? A je jí jedno, že to jednou naši potomci zaplatí stejně tvrdě, jako Řekové?

5 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.