Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P20e17t24r 71K47a90p78l82a69n

10. 9. 2014 18:34

Byly doby, kdy jsem ODS považoval za pravicovou stranu, která může ve státě zavést potřebné změny. Ale brzy předvedla, že je především stranou prospěchářů a korupčníků a změny,. které zaváděla byly výhodné jenom pro bezskrupulózní zbohatlíky a většině občanů jsou jenom ke škodě. Teď už nemůže udělat nic, co by mně mohlo přimět, abych jí dal ve volbách svůj hlas.

0 0
možnosti
VR

Bohužel si myslím to samé, ODS je tam dole, a jen tak se nevzpamatuje, tak se chytají čehokoliv, co by je mohlo zachránit.

1 1
možnosti

Nejsem a nikdy jsem nebyl voličem ODS, ale tenhle argument o "tonoucím, který se chytá islámu" mi přijde velmi nefér a laciný.

Autor by se měl nad sebou zamyslet a zastavit svůj tok předsudků, laciných nařčení a ukvapených myšlenkových pochodů.

1 1
možnosti
IB

Naprostý souhlas. Islamizace je v Evropě jistě problém, v samotné ČR je však tisíc a jeden mnohem větších problémů .... na které si ODS jaksi netroufá. Zatímco tenhle populismus jí určitě pár volebních hlasů v komunálních volbách přihraje. Je zajímavé, jak se politici chovají podle stále stejného scénáře.

0 0
možnosti
KC

Na hloupost se doplácelo v každém režimu. Pokud se z islamizace Evropy neudělá politická otázka, která bude denně na stole, nic lepšího než barbarská šaria nás nečeká. Vidíte někde někoho důležitého, že by se k tomu chystal?

1 1
možnosti
JK

Problém se má řešit včas, než naroste do velkých rozměrů.  A že jde opravdu o problém se lze přesvědčit v řadě evropských zemí.  Proto otázka nezní: "proč to dělá ODS", ale "proč to nedělaly ostatní strany už dávno" ?  Tohle je problém, který se týká spíše voličů těch ostatních stran, než typického voliče ODS.

5 0
možnosti
MM

Naprosto s váma souhlasím.Dle ohlasu některých diskutujících to ODS možná vyjde.. naivků, kteří se rádi opíjí rohlíkem, bude dostatek.

3 2
možnosti
JK

A ti, co se nedají opít, budou za čas nejvíc skuhrat.

2 0
možnosti
PM

P74a62v25e70l 88M62a41c64h

8. 9. 2014 21:06

Musim s panem autorem absolutne nesouhlasit. Bud si vubec neuvedomuje co rika anebo je liny si trochu precist o tom, co vlastme islam je. Vsichni muslimove, kteri si preji aby Sharija byla zakonem zeme, kde ziji jsou vlastne potencionalni podporovatele extremistu protoze extremiste chteji rozsirit Sharia po celem svete. Na nestesti je takovych vice nez polovina vsech muslimu to znamena stovky milionu. Jestli Cesko nechce mit stejne problemy jako zapadni Evropa a severni Amerika tak by melo hned ze zacatku vsem tem muslimum kteri chteji v Cesku zit dat na vedomi ze se musi prizpusobit lokalnim tradicim a zakonum a ne si s sebou prinaset jejich v mnoha pripadech barbarske zpusoby,

9 2
možnosti
LK

L57u13d41ě49k 15K67r95á50l

8. 9. 2014 20:37

jezdím po celé evropě, vidím v paříži, lyonu, marseille nebo v bruselu a jinde obrovské množství  lidí, kteří vyznávají islámskou kulturu a hlavně tak nějak nezapadají. kde jich je hodně domorodce není vidět. myslím, že jsou skutečnou hrozbou. ODS toho hodně pro...ala a taky je tam , kde je ale v tomhle názoru s nimi naprosto souhlasím.

9 1
možnosti
Foto

Levici v ČR posílili především Kalousek a Drábek. To ovšem neznamená, že to "občasní demokraté" neodskákali právem. Odhazování odpadků kolem sebe patří ke kultuře arabské a s islámem to přímo nesouvisí (jde o souběh jevů, nikoliv o příčinnou souvislost). Odpadky kolem sebe odhazují i Češi (snad jen někteří). V časech vysoké nezaměstnanosti (které prožíváme) nemůže být úklid odpadků problém. Jde jen o to, najmout uklízeče do řádného pracovního poměru za mzdu a odvody do systému zdravotního a sociálního (důchodového) pojištění (a neplést to s nedávno propagovaným zametáním za sociální dávky). To by se ovšem z racionalizace nesmělo dělat náboženství. Alternativou může být vykupování vytříděných odpadků coby suroviny k dalšímu zpracování (zatím je tomu stále ze záhadných důvodů naopak). Možná by se pak o odpadky leckde strhla i rvačka.

2 4
možnosti