Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Švédsko je už tak zblblé socialismem, mutikulti a čímkoliv jiným, že už není schopné se svých občanů zeptat na názor (nedejbože by mohl být i „závadný“).

Psal jsem to už ve článku, který odhaloval z používaných principů, že socialistický stát a fašistický stát jdou ve stejných stopách.

1 0
možnosti
KV

K71a70r56e47l 95V69o24v84e24s

31. 10. 2014 17:00

Veri autor svemu nadpisu ?

0 1
možnosti
EF

Jakeš by to lépe nenapsal ;-D

2 0
možnosti
EF

... to patří soudruhu "Milouši" Kolebovi

1 0
možnosti
OH

Švédsko, kdysi příjemná země. Pak začali vymýšlet co s tím a že to je nuda. No tak se posadili na zadek před přistěhovalci a zakázali i ošklivě kouknout na vlastní dítě byť by zapálilo barák.

Ale teď se překonali. Inu máme bezva parťáky v EU.

Jen se děsím, co čeká budoucí generace. Zdivočelé a nevychované děti dorostou jako dříví v lese, přistěhovalci začnou omezovat křesťanství a budou pronásledovat ateisty a polovina rozpočtu EU půjde na provoz Nové Palestiny.

5 0
možnosti
FK

Drzost je mít vůbec v Česku ambasád tohoto nestátu. Máme jí tady a zrovna v ní exploduje bomba... 

A navíc, dokud je něco pod kontrolou teroristické organizace, která chce zničit Izrael a obyvatelé Palestiny jsou jí dobří jako živé štíty, nemůže toto území být stát... Je to jen válečná zóna, nebezpečná, islámská, k lidem hnusná a k Izraeli dvojnásob...

7 1
možnosti
VPS

Pane Mazale, tak tohle jste totálně "projel".

3 4
možnosti
FK

To právě, že naprosto skvěle definoval.

3 1
možnosti
MK

Jak už potvrdil i Edward Snowden, IS je společné dílo USA, Velké Británie a Izraele. Takže jestli si ho chtějí tito uznat, tak klidně mohou.

Pokud jde o vznik Izraele, tak jeho armáda vznikla sloučením několika teroristických skupin jako byly Irgun nebo Lechi a vůdci teroristů se potom běžně stávali premiéry, připomeňme třeba Menachema Begina. Takže nechápu, o čem je tady vlastně řeč ?

5 6
možnosti
Foto

takže vlasrtně fandíte ručníkářům, kteří nás nenávidí jako nevěřící psi? Jste u nich ale stejný pes jako já nebo kdokoli odsud!Rv

1 0
možnosti
KS

Palestina se nedá s Islámským státem vůbec srovnávat. Palestina jakž takž funguje, mnoho států na světě je na tom hůř. Dokonce tam můžete jet na dovolenou. Zkuste jet do Islámského státu, vrátíte se o hlavu kratší.

4 0
možnosti
PM

Švédové se asi zbláznili...

7 3
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.