Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

A komu chce vlastně MMF těch 17 mld. $$$ půjčovat??

Prozatímní nelegitimní vládě, do které se dostali i podivní samozvaní extrémisté, které nikdy nikdo nevolil? Vládě, kterou neposlouchá ani armáda ani policie? Dokáže tato vláda zajistit bezpečnost centrální banky tak, aby se tam v tomto totálním chaosu nedostaly kriminální živly, kteří si počíhají na prvních pár miliard dolarů, které MMF slibuje uvolnit okamžitě?

1 0
možnosti
PV

Pr.ůser je, že Ukrajinci nemají, co chtěli.:-( Do vlády se vnutili diletanti, obyčejná lidská cháska a takto to dopadá. Jednoduše vlezli z bláta do louže, vůbec jim není, co závidět. Ta spolupráce s Rusem byla pro ně až tak nejlepší. Naopak, velmi dobře víme, jak dovede EUSA podporovat "mladé demokratúry"......

1 0
možnosti
PB

..... a bude hůř, mnohem hůůůř, - to jsme enem na začátku. 9. května nám Vladimír Vladimirovič předvede armiju jakou svět neviděl a potom začne pravej ekonomickej tanec, prostě ty kohouty zavře - UK odmítají zaplatit Gaspromu co by jen dolar, sem zvědavej, kdo je z teho hnoja bude vytahovat - MMF to nebude, US to nebude, tak můžete hádat .......správně, dnes slavíme 10 let od vstupu, tak si to užijte.;-D

0 0
možnosti
ZH

Já si to užívám, udělal jsem si telecí medailonky s chřestem a holandskou omáčkou, zapil Tuborgem a jako zákusek Schwarzwaldský dort a dobrý presso. Před 25ti lety jsem polovinu ani neznal a koupit se z toho nedalo vůbec nic. Asi tak bolševiku.:-)

1 1
možnosti
PK

Nemám nic proti většině řadových Ukrajinců a zejména Ukrajinek. A to i absolutně, nejen že jsou lepší imigrace než z Arábie či Afriky. Když už se nám nechce řada profesí dělat. Nebo při malé porodnosti se nedostává mladých. Ale když chtěla Ukrajina nebo někteří vykročit do Evropy, tak bohužel tato země nemá potenciál - kromě toho být zásobárnou levné pracovní síly. Je politicky naprosto nestabilní i proti Rumunům či Bulharům. Tlak USA i EU na změnu zde byl v této době naprosto kontraproduktivní.

1 0
možnosti
JR

J87a66r54a 19R38a10n24k

2. 5. 2014 3:57

Predstavte si pane Kuchto, ze presne takto se kdysi mluvilo o nasi republice.....

0 0
možnosti
ZH

Bože a kdo jako má ten plyn platit? Vždyť jeden z důvodů proč maj kasu prázdnou jsou i dotace do energii. Všechno nerozkradli oligarchové, levným plynem podplácely vlády občany, stejně jako dříve bolševici u nás.

0 0
možnosti
PH

;-DVzdyt to prece chteli, ne? A kazdy, kdo zastaval jen ciste ekonomicky nazor, ze lepsi bude pro Ukrajinu zustat bez clenstvi v EU, byl ten nejhorsi komunista, stalinista, leninista a vsechno mozne. Ja jim tu svobodu fakt preju. Maji, co si "vybojovali". A vsichni zlodejove z EU se pro zmenu vrhnou na Ukrajinu a stredoevropskym zemim uz konecne daji pokoj. Chvalabohu.

2 0
možnosti
JN

Svobodou dopláceli těch 40%.

0 0
možnosti
ZD

proč by to měl Putin dělat...ten si počká..západ jim se slevou nic nedá a bude požadovat další podmínky....a půjčka???...není co krást...tak si půjčíme...aby bylo...a že prohlédnou ???...to si pište...ale bude pozdě...slyšel jsem Ukrajinku v televizi jak měla plnou hubu řečí...že se budou mít jak ve Francii...rychle prohlédnou...jenom by mě zajímalo...s čím půjde do Ruska Zaorálek až to bouchne a jak...jestli na kolenou..;-D;-D;-D

4 0
možnosti
PS

kde se da najit Uk televize ?

0 0
možnosti
PS

Promitne Putin ukrajinsky dluh do ceny Slovakum ? [>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.