Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

osobně mám z této vlády hrůzu. Babiš se ohání, že je pravicově smýšlející, ale v podstatě postupně vše likviduje, vše co má snahu se živit samo bez podpory státu, bez všelijakých dotací na vše.

2 1
možnosti
PK

V dobrém, co likviduje, kromě nového hlášení? Střední třída často mizí i v důsledku vývoje výroby, techniky, technologie ...

0 1
možnosti
PK

Při dnešní úrovni výpočetní techniky není asi elektronizace tržeb technický ale politický problém. Stejně jako zdravotní knížky. Osobně si myslím, že tam ten únik 100 miliard na DPH (odhad MF) může být. Problém ale je, že by se zákonnou DPH hodně transakcí neproběhlo. Lidi by na to neměli, koupili méně. Například. Ale elektronizace něco stojí. Tím neříkám, že vše co Babiš dělá je bez chyb.

0 0
možnosti

Mě připadá, že babišova strana dělá, více méně, nic. Jeden kladný trend ale vidím, ale ten nastartoval už za nečasovi vlády. Ale zásluhou této vlády určitě je, že ho neodstřelila. A to je ten fakt, že asi nechávají volnou ruku policii při vyšetřování ekonomických zločinů. Což skutečně oceňuji (bez ironie), ale je to zatraceně málo.

0 0
možnosti
PK

A jaký program nabízíte Vy, když jste vše zkritizoval? Jsem ve svém věku hodně kritický, ale co nabídly pravicové "voje" - v podstatě nic, jen hesla jako střední třído braň se ...

Mezi námi, není to nejpodstatnější, ale teprve teď se chce za Karly Marxové - Tominové trochu šlápnout do příspěvků na bydlení nepřizpůsobivých. A mohl byste nám prozradit - co nového jste přinesl ve výzkunu ke zvýšení efektivnosti, konkurenceschopnosti země české. Nejsem jízlivý, mám radost když se Čechům daří ... Jinak skromností s dopady do fixnosti se ještě žádná ekonomika neposunula dopředu.

0 1
možnosti
MC

Pouze pokud budou uplatňovány do výuky poctivé pravicové hodnoty budeme bohatší ve všech oblastech lidského bytí. Jen takto vzdělaní lidé ví, že nejsou vždy svátky a nikdy nezaženou společnost do pasti "sociální koblihy".

6 0
možnosti
PK

A nežere Vás, že Češi pracují s třetinovými mzdami a dost často při stejné produktivitě jako Horsti. Přes Vaši teorii uskrovnění se se daleko nedostaneme.

0 0
možnosti
IC

Z jejich vládnutí padá na me spis beznadej. Dosud od ničeho k ničemu. Jen víc úředníků , tj. Zvýšení státních výdajů do ničeho.

12 0
možnosti
JK

J44i49r92i 61K10u64c66e31r58a

29. 12. 2014 17:15

ok, já to vidím podobně, ale většina lidí je spokojenější než za minulé vlády, protože dostávají informace líbivěji zabalené a vláda jim neustále nevzkazuje "jsme v řiti a musíte zabrat, současně se uskrovnit, nemáme peníze... "; lid si volí "ty nahoře" s bláhovou nadějí, že ONI to vyřeší a za svůj dobrý plat nebudou podhradí nervovat;  toho se Sobotka drží;

6 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.