Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

A jak si pan "Laboratorní myš" představuje řešit dost výrazný reálný pokles důchodů po r.2008. Při vyšší inflaci u této skupiny.  To se má Bohuš na to koukat a po vzoru TOP odbornice, že důchodci snesou všechno to opakovat. Nejsem demagog - ze starobního důchodu si nemůžete vyskakovat nikde na světě, ani s cca 1000 Euro v Rakousku, které je ještě zdaňuje. Ale pane Mazale, život je boj - málo dáváme na školství, na armádu, do kultury, do podpory vývozu, podnikatelé mají vysoké daně. A taky málo na vědu a laboratoře.  Dnes z průměrného důchodu si zajistíte skromné bydlení, potraviny, léky, pokud moc nestůněte. Samozřejmě část důchodců má na auto, Mallorku, novou myčku nádobí, chytrý telefon lepší zuby než "klapačky". Ale rozhodně to není průměr.

1 3
možnosti
MP

Sobotka je druhý nejoblíbenější politik. Bože, jak hluboko jsme  klesli.;-(

7 0
možnosti
PK

Určitě jste sečtělý pán, ale proboha, stále věříte, že snížení daní roztočí kola ekonomiky, že nám svět bude Svobodné závidět ...?

0 0
možnosti
Foto

ČSSD těží z toho, že většina voličů jsou jednodušší týpci, slyšící na všelijaké výhody.

11 0
možnosti
PK

Nějak mě utkvěl v paměti Váš slogan z jedné diskuse - důchodci se probudí a mají 800 pod polštářem.

0 0
možnosti
Foto

Politici si totiž myslí, že uloupené peníze ve formě daní už jsou jejich a mohou si s nimi dělat co chtějí.  Já vám nyní prozradím velké tajemství.  Ano je to tak. 

Ale karmu máte. :-)R^

4 0
možnosti
RC

Bohuzel si oni mysli, ze jim patri dane, ktere budou vybrany az pristi a prespristi rok

1 0
možnosti
RC

Na duchody lze vyplatit jen to, co se na ne vybere.

Obdobne je to i jinde.

Docela nechapu stezky lidi z ruznych oboru - na skolstvi davame mene, nez prumer OECD, na obranu mene, nez prumer NATO, na zdravotnictvi mene nez prumer OECD. Sakra, kde ty penize jsou? Kazdorocne tady politici utrati zhruba 10% navic, oproti tomu, co stat vybere a porad jsme nezkrachovali? Jak je to mozne? A Sobotka v utreceni slape na plyn, porad jen slysim, tam pridam, tam pridam, ted slysim ze chce zvysit vydajove ramce (na co se stanovuji, kdyz si je lehce muzeme zmenit?), ale porad neslysim, kde se ty penize vezmou. Ze by perpetum mobile? Zase bude Sobotka koncit s rekordnimi deficity??

4 0
možnosti
LH

Bude!A co jiného jste od něho čekal?

10 0
možnosti