Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

v nadpisu by možná mělo být "... postavil svým vysokým, potem se lesknoucím čelem" , přijde mi to v autorově podobě trochu suché :-)

0 0
možnosti
JN

ok a co jineho jsi, autore, od cssd cekal, nezvykl sis za ta leta upeni ze za vsechno muze ods na jejich obvykly pristup. co rika cssd jednim uchem tam, druhym ven a nikdy cssd nevolit, toto je jedina cesta.

3 0
možnosti
Foto

Vytanula mi na mysli stará ( trochu inovovaná) říkánka : Ten náš Bohouš to je kos , ztratil boty, chodí bos !

Zcela vážně se hájí , že jako ministr financí se nezabýval privatizací OKD. Vím , že makroekonomie ( makro něco jako velké) se zabývá VELKÝMI věcmi , trendy a teoriemi.

Financministr by se ale kauzami o objemu 4 - 15 mld Kč SNAD zabývat měl.

Buď z nás všech děla kosy (blbce), nebo je Dluhoš kos sám.Rv

12 0
možnosti
PK

P51a24v41e33l 75K29u35l12a

5. 4. 2014 19:26

Bé je správně R^;-D

2 0
možnosti
Foto

To, že prodal firmu jako takovou a za málo, mě nevadí.  Třeba by to skutečně nikdo nekoupil a i kdyby to prodal za míň, je to pořád lepší, než když to vlastní stát.  Co bylo ale nemorální, že se prodaly i firemní byty, ve kterých bydleli lidé.  Tyhle byty měl stát oddělit a nabídnout je nájemcům za zůstatkovou cenu.   Tohle byla nemravnost nejvyššího kalibru.

6 0
možnosti
VH

Jak měl, prosím pěkně, "oddělit byty" z akciové společnosti obecně a s minoritním podílem zejména. To by mě tedy moc zajímalo!!!

  Co je prosím ve vašem pojetí "zůstatková cena"???  To je totiž čistě účetní, nikoliv obchodní pojem

0 0
možnosti
PH

Kopat uhlí, to určitě ne, to by se zmrzačil jako vojín Jasánek v Černých baronech.

2 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.