Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Na Bohušovi oceňuji, že se snaží. Ostatní partaje nedělají v tomto směru nic rozumného a taky do roka odhaduji vyprchání  ANO. Tomu stačí jen jeden slogan - řídit stát jako firmu. Bohuš to má těžké, neznám bratrskou stranu v Evropě, která by po odmítnutí Blairovy New Labour něco zajímavého produkovala.

Paušály byly původně míněny pro malé podnikatele - ševce, pekaře atd. - ale pak se toho chytily různí ti právníci s velkými obraty, které nepotřebují moc materiálových nákladů. V tom je zakopaný pes.

0 0
možnosti
PK

A ten Karel, zvaný ministr v zahraničí, už Vám taky vyprchal. Nevím, zda má ještě starosti s novou láskou. Nemohu se ale zbavit dojmu, že bratia Slováci mají v politice více nadějných mladších tváří.

0 0
možnosti
Foto

R94o67m37a96n 49K70o86z87e45l

16. 3. 2014 17:47

Zajímavé, že výrazné zvýšení paušálů zavedla právě sociálně demokratická vláda v roce 2005 a později se jejich velkým kritikem stal pravicový Miroslav Kalousek.

1 0
možnosti
AN

Prý na bezplatné školství moc mladých neuloví, hm tak pak mi není jasné, proč při každé zmínce o školném vysokoškoláci demonstrují a dokonce na protest rozhazují z oken melouny:-/ A církevní restituce, v tom provedení, jak je schválila Nečasova vláda, je jen další mega tunel, s kterým zřejmě ani socani nic neudělají, zřejmě z toho taky něco budou mít, proto ty jejich sliby utichly.

0 4
možnosti
Foto

Proč ČSSD nevymyslela lepší církevní restituce, které se táhly 21 let.  Od kdy je vracení ukradeného majetku mega tunel. Bezplatné školství neexistuje. To platíme každý z nás formou daní. Když řidič si chce zvýšit kvalifikaci a místo řízení osobáku, chce řídit náklaďák tak si to musí zaplatit. Když dítko chce mít vyšší kvalifikaci, tak mu to stát zaplatí. Na druhou stranou jsou soukromé školy, za které se platí a nemají potíže se získáváním žáků.

6 0
možnosti
MP

Až tady bude moderní levice, která podporuje podnikání, pak teprve bude o čem diskutovat. Je ale nějaký program třicet korun v zdravotnictví, škola zdarma a církevní restituce, kde jde o pouhé 1,5 promile? Tohle má být program??? Když jsem četl jejich program za Zemana, to byl skutečně kvalitní program. I když levici nikdy v životě nevolím.

1 2
možnosti
Foto

Taky nás ten Zemanův program parádně zadlužil a té době vznikla kauza Mostecká uhelná.

5 0
možnosti