Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Peníze na památky mohly být, kdyby se nezrušil Mates. 50% z toho šlo na památky. Výborný měl odlišný názor, proto ho ČSSD nedala do ÚS. ÚS i odbory jsou dnes politickou stranou. ÚS je dokonce protiústavní, zakazuje nadstandard ve zdravotnictví. Nesmím mít lepší službu. Dokonce podporuje korupci-musím lékaře podplatit, aby mi lepší službu udělal. Nepochybují, že majetní lidé toto praktikují. Je to všechno náhoda, když se podíváte na složení ÚSTRu, US, senátu, ombudsmanů, prezidenta a mnoha vedoucích stran a politiků ve světě? Opravdu levice převažuje jen náhodou?

0 0
možnosti
VH

Za stejným účelem byli přece jmenováni noví ústavní soudci. O všem vypovídá kauza Výborný.  O odborné kvalitě v senátu ani slovo. Zato o skutečnosti, že nehlasoval podle přání ČSSD v "sociálních kauzách" se senátoři nestyděli mluvit nahlas.

   Co mohl volič od ČSSD čekat?

3 0
možnosti
IN

Na tohle duo ,bych se neobrátil o radu ani za h...o!ČlánekR^

3 0
možnosti
VH

K ochraně památek: Jak musí být debilní člověk, který se nezeptá, kde na to stát vezme, když nemá ani na své současné památky dost prostředků. A co až přestane EU přerozdělovat (resp. až se staneme čistými plátci)?

2 0
možnosti
MB

Osobní názor paní Šabatové (na který má nesporně právo) na šátkovou kauzu naštěstí nemá nebo by neměl  mít, vzhledem k zakotvení úřadu ombudsmana v čekém právním pořádku, žádný fatální dopad na českou společnost. Alarmující je ale absence vydiskutovaného a jasně formulovaného postoje naší politické scény k problematice evidentních pokusů o islámskou indoktrinaci židovsko - křesťanské kulturní tradice Evropy, potažmo České republiky, narozdíl od např. Francie nebo Austrálie. A ještě více alarmující je tatáž absence ze strany skutečných intelektuálních a třeba i podnikatelských elit české společnosti.

3 0
možnosti
VH

Paní Šabatová nemůže mít v funkci ombudsmanky "osobní názor". A také ho jako osobní nepronášela. Pronášela ho evidentně jako ústavní činitel.

3 0
možnosti
VH

Zdá se mně, že chránit nepřizpůsobivé a stát před občany je úkolem ombudsmanů od samého počátku.

3 0
možnosti
JH

J31a81n 49H76a34v76l33i41n33a

28. 8. 2014 10:27

Sabatova je z ECHT komunisticke familie, nic na tom nemeni, ze jeji otecko byl po 68 odstaven a jeji manzilek Uhl, to byl OBRkomunista, ze i na komunisty to bylo prilis.....takze se z nich stali "disidenti".....akorat ze ne kvuli odporu vuci rezimu, ale protoze toho bylo uz privela i na kovane soudruhy

2 0
možnosti
Foto

Titulek: doslova a přesně! R^

6 0
možnosti
RM

Úplně to samé mne po přečtení napadlo. ortodoxní socan a ortodoxní bolševička v patách milióny popravených bolševiky a fašouny - tedy socailaisty - (poznámka pro pana Dvořáka se špejblovským úsměvem) hájí práva občanů v demokracii.

Napadá mne Pohádka o veliké prd--li, kterou napsal Škutina. Bohužele demokratický web iDnes krásné české slovo prd--l, stejně jako komunisti, cenzuruje.

1 0
možnosti
MP

Šabatová skutečně chrání zájmy. Ale ne naše, ale zájmy EU. Křeček... škoda mluvit. Protiprávní a protiústavní zveřejnování osobních údajů pojišťovnám. Je možné, že tohle napadne ochránce lidských práv????

6 0
možnosti