Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A50d83a58m 78S54t15a21v30a

27. 2. 2014 11:33

"....do sbírky fosílií, ne do vězení": Patří tam i tam. Do toho druhého ale ne, kvůli těm jejím žvástům. Ať chceme nebo ne, jistá část troubů ji chrání. Ať se nám to líbí nebo ne, právě proto  pro ty žvásty ji chrání poslanecká imunita. Ne proto, jestli jela pod vlivem alkoholu. Na to ta se určitě nevztahuje.

1 0
možnosti
JL

Já bych prostě členům KSČM vůbec nedával prostor v médiích.

1 0
možnosti
Foto

Problémem je to, že Semelová je pozvána do poměrně prestižního pořadu České televize, kde dostane hodinový prostor pro své projevy. Totéž se objevuje i v jiných pořadech /třeba paní Marková je dost často v TV, stejně jako soudruzi Filip-Falmer a Kováčik/.

S přibývajícím časem, kdy umírají očití svědkové režimu, který za opačný názor v lepším případě naděloval 10 leté ozdravné pobyty v Jáchymově, v horším případě krátil pozemskou pouť, takže se jaksi vytrácí ona autenticita. Nová generace se dozví, že všichni měli práci, nebyla nezaměstnanost a bezdomovci, kriminalita byla nízká. Komunista však neřekne, že to bylo za cenu potlačení svobody, střelby na hranicích a kádrových posudků. Komunista neřekne, že právě ve jménu jejich ideologie byly v naší zemi během 40 let dvě emigrační vlny. Komunista neřekne, že se v okamžiku převzetí moci nebude s nikým dělit o moc, neřekne, že demokracie je pro něj jen toaletní papír.

Proto je Semelová nebezpečná a měla by být soudem upozorněna, že některé věci veřejně prohlašovat nesmí. Je to úplně stejné, jako chválit Hitlera a koncentrační tábory.

Nemyslím si, že je vhodné ji omezovat na svobodě. Jen stačí, aby držela.....

7 0
možnosti

Nezařadil jste se mezi primitivní antikomunisty, to se vám povedlo, ale mezi neználky určitě:

" Až začne z tribun hlásat, že je načase vyvlastňovat továrny a firmy".

Abych to řekl terminologií pana macka: buržoazní režim s oblibou vyvlasťnuje zkrachovalé fabrikanty a bankéře na účet daňových poplatníků. Příklady doufám uvádět nemusím.

Dotaz: Půjde za to buržoazní režim do lapáku? Mnozí by  to jistě uvítali.

Buržoazní režim za mřížemi v teplákách, že  to je taková pěkná představa?

Prosím o souhlas početné publikum.

1 3
možnosti
JL

Početné publikum? Cvalín nediskutuje, Macek možná dorazí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.