Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neví někdo, proč u těch reportáží Karas imrvére funí jako Zátopek v Helsinkách?

0 0
možnosti
Foto

;-DR^  Reportér zasluhuje vyznamenání prezidentem republiky za chrabrost a neobyčejnou odvahu, které projevoval s nasazením života jen proto, aby nás pravdivě informoval o závěrečných, nejtvrdších bojích...

1 1
možnosti
JF

Jestli to měl být humor, tak se moc nepovedl, soužko....

0 0
možnosti
LP

jen se divím , že se tomu Karas propůjčuje , Pazderka to má v genech                           docela dobrý článek        http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Analytik-Kotrba-k-Ukrajine-Zaoralek-se-chova-jako-pitomec-Budeme-hladovet-Zblaznil-se-i-Zeman-312554

2 1
možnosti
AS

A22d48a46m 83S57t40a64v94a

24. 3. 2014 18:33

Přesně taková, na chlup stejná byla před desetiletími protiamerická. Je to určitě tím, že ti vysocí ouřadové, kádrováci  a spol. v ČT se  rekrutují ještě z bývalých bolševiků- a jedou ve stejném duchu jako za bolševického totáče, a nebo: ti mladí reportéři, oni snad všichni jsou již vyškolení po převratu byli vzděláváni bolševickými pedagogy na té jejích mediální fakultě.

4 2
možnosti
DM

Driv jsem se na CT24 dival, jako na jediny televizni kanal. Uz ale pres 2 roky tak necinim a na televizi nekoukam vubec, a to prave kvuli vsudypritomne propagande a vymyvani mozku. Radeji si na internetu z ruznych zdroju poskladam informace a svuj nazor sam. Jem me dost stve, ze musim platit vypalne ve forme koncesionarskych poplatku za neco, co nevyuzivam a vyuzivat z duvodu otresne kvality produktu nechci.

10 0
možnosti
Foto

Musím přiznat, že jsem to divadelní vystoupení viděl také. Jenom jsem si řekl, že na to nebudu tentokrát reagovat. ČT Události jsem již několikrát kritizoval a pomalu si myslím, že to stejně nemá cenu. To co dělá pan Karas je již skoro neuvěřitelné. Znám celkem nazpaměť podobné situace a dokáži celkem dobře odhadnout, jak to bylo ve skutečnosti. Divák tyto zkušenosti nemá a je tedy odsouzen buď věřit nebo nevěřit. Škoda, dělá raději to druhé a já se mu nedivím. Jen se divím, že nikdo není ochoten učinit něco k záchraně veřejnoprávní televize.

8 0
možnosti
JP

Ono není ani co závidět ukrajinským vojákům přímo na Ukrajině, kde se pohybují nikým neovládané ozbrojené skupinky jakýchsi dobrovolníků a bojují zase s těmi proruskými. Kdo jste viděli rozhovor s mluvčí volyňských Čechů možná jste si všimli, jak na ni novináři tlačili, až nakonec velmi neochotně přiznala, že mají strach hlavně z ruských ozbrojenců. Nemůžu si pomoci, ale úplně úpřímě to nezaznělo, spíš jsem měl z toho dojem - chcete, tak něco za něco...

Kolegu už dokonce napadlo, že si tu naši telku platí Putin osobně, protože to nemůže být myšlené celé snad ani vážně! ;-D

0 0
možnosti
MJ

Hezký večer.Na internetu jsem si našel rozhovor se skupinou volyňských Čechů. Tam zase říkali, že mají obavy z ukrajinského nacionalismu. Tomu bych více věřil. Hlupák jsem si vymazal paměť a teď ho nemůžu najít. Ale pátrám, stále pátrám.

2 0
možnosti
Foto

O83t80a42k27a20r 19S31e90k41l

24. 3. 2014 17:23

Souhlas. Karas těžko volil slova, aby nějak neshodil ukrajinské vojáky. Oni byli postaveni před těžkou volbu - ztráta života ( zbytečná) x ztráta vojenské (pofidérní) cti.

ČT zjevně straní v konfliktu ukrajinské straně. S tím naprosto souhlasím , proč proboha fandit agresorovi  ??!:-)

6 2
možnosti
MJ

Myslím si, že v reportáž nemá být cosi o fandění. Má popisovat skutečnost. něco jiného je fejeton či politický komentář.. Tam může být fandění až neurékom.

2 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.