Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ostych a nedůvěra k pochodu úchyláků je celkem přirozenou součástí lidské povahy

1 1
možnosti
JK

Celkem přirozenou součástí lidské povahy je samozřejmě také hloupost, rasismus, netolerance k čemukoliv odlišnému.. atd.

Ale je také dobré proti takové nedůvěře bojovat a nenechat se tou nedůvěrou takto negativně ovládat.  

Apropo, každý máme pod pojmem "úchylák" jinou představu významu tohoto slova.

A  ani mě nepřekvapilo (páč dobře znám Vaše zde prezentované názory) že zrovna Vy tady nadáváte obecně homosexuálům do "úchyláků". Naprosto to odpovídá Vaší mentalitě. :-)

Ostatně, i ta houpačka, na které se tady dennodenně houpáte (s přihlouple blaženým výrazem ve tváři) plně odpovídá úrovni Vašich zde prezentovaných názorů. ;-)

0 0
možnosti

Proč? Protože odmítáme exhibicionismus, A co jiného tenhle pochod je?

2 0
možnosti
ZB

Karma.Někteří lidé mají stálou potřebu někoho nenávidět,stále hledají nepřítele,který je ohrožuje a na kom si mohou vybít svoji frustraci...

1 1
možnosti
MB

M95i68l70a69n 91B85í85l18e26k

14. 8. 2015 19:08

Souhlas. Jelikož se první průvod konal skoro v místě, kde bydlím, šel jsem se podívat - a samozřejmě, nic šíleného se nekonalo, "skandální" úbory tvořily mizivé procento průvodu (a případné mravní ohrožení čiší mnohem víc např. ze sportovních přenosů, které soustavně doprovázejí reklamy na "pevnou erekci";-)). Předpokládám, že v podobném duchu akce probíhá dál...Chápu, že náboženským ultras akce vadí; ovšem když čtu námitky těch, kteří se zaklínají, jak že jsou liberální, ale pak jim vadí veřejné "producírování se" - trochu to zavání pokrytectvím.

3 0
možnosti
JR

J25a82r14a 38R26a97n51k

14. 8. 2015 18:09

R^Karma, dobre napsano, ja jsem jen ve vecernich zpravach videla Vancoversky, seslo se na 650.000 lidi, to uz je dost velka konzumace v restauracich, mesto na tom urcite neprodelalo a turiste meli show s vecernimi ohnostroji. Nikdo o tom nepsal pohorsene blogy. Ovsem dokazu si predstavit bujnou fantasii kritiku :-). Pokud si zajedete i na karneval do Italie, Nemecka, Svycarska, pamatuji, ze jsme se pripravovali uz mesice, jake masky na sebe oblekneme a obcas byly nakladne.

Myslim, ze v tomhle "dusevnim rozpolozeni", by meli mit PP v Teplicich misto pruvodu se psy;-)

5 7
možnosti
MK

A co si dokazuješ těmito svými představami? Sama moc dobře víš, že kanadská společnost je tolerantní navenek

1 1
možnosti
JF

J84a27n 75F77r65o14l27í80k

14. 8. 2015 17:53

Zásadním problémem je, že si skupina občanů osobuje právo zdržovat  většinu jiných v jejich pohybu na veřejné komunikaci. A je srdečně jedno jestli jsou to cyklisté, teplí nebo filatelisté.

5 1
možnosti
VV

Ona si to pravo neosobuje, zada o nej jako kazdy jina protestujici skupina, at zu jsou to odborari, tramvajaci nebo zemedelci.

1 0
možnosti
LC

Dobrý den, pane autore, nemám pocit, že by mě nějak ohrožovala jak queer paráda, tak (hypotetický) pochod skinheadů, i když připouštím, že oba typy akcí probouzí v určitých lidech hysterii a potřebu se negativně vymezovat. Pouze bych chtěl podotknout, že srovnání tanečního festivalu v Riu s homosexuálním festivalem v Praze mi nepřipadá úplně případné, protože smyslem akce v Riu není propagace heterosexuality, ale tance. Jinak máte pravdu v tom, že Češi homosexuály netolerují, ale lhostejně ignorují za předpokladu, že jimi nejsou příliš obtěžováni. Otázkou však zůstává, zda je dobrou cestou k toleranci zesílená forma obtěžování většinové společnosti. Pro mě osobně jsou homosexuální průvody centrem Prahy v tomto směru silně kontraproduktivní.

7 0
možnosti
MD

Pozastavil jsem se u stupnovani v podobe lhostejne ingnorace a tolerance. Co se vlastne po 'ostatnich' chce?

0 1
možnosti
Foto

Naše společnost je ve skutečnosti ve srovnáni s mnoha jinými zeměmi vůči homosexuálům velmi tolerantní.

Za takového stavu společnosti se může "hlasitě vymezovat a bouřit se" proti vlastně téměř neexistující netoleranci jen nějaký exhibicionista.

A tom je celá Prague Pride.

12 0
možnosti
AP

Už aby to Prague Pride skončilo. Ty vedra jsou  už nesnesitelná. Jinak mi nevádí . ale nijak jim takové akce ani neprospívají  Akce pro akci užitek 0

3 1
možnosti
MD

To neni akce pro akci. To test reaktivity spolecnosti. Pro jedny podporovate bezdecny, pro jiny vedomy. Mozna propadak, ale vysledky vykazuje.

1 1
možnosti
JS

Homosexualta ano. Islamismus ne!!!

1 1
možnosti