Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to těžké. Zůstaňme u toho srovnání islámu a nacionálního socialismu (podoba je velká). Byli všichni nacisté čerti v lidské podobě? Jasně, že ne. Byl každý nacista voják (analogicky - terorista)? Jasně, že ne.

Znamená to snad, že mám být tolerantní k nacismu?

2 0
možnosti

ano moc pěkně napsané a karma R^  .. Okamura  hloupě mluví , nastudoval si pravidla a metody populistů a teď je realizuje za tichého přihlížení až nadšeného obdivu té spodiny, která již dříve měla zalíbení ve Sládkovi, Bártovi a jim podobných  spasitelů.

1 1
možnosti
Foto

Jindy s vámi víceméně nesouhlasím, dnes s vámi víceméně souhlasím. Karma.R^  VH

2 1
možnosti

Pane Polický, vidíme všichni /kteří sledují dění ve světě/, že to začíná vždy jako v pohádce o jezinkách. Dnes už to nemohou zvládnout Francouzi, Angličané a především Švédové. Braňme se, pokud je čas !  [>-]

4 1
možnosti
Foto

Ty problémy jsou nejčastěji právě tím, že se proti muslimům vyčleńujeme-jejich mládež nemá stejné podmínky jako majorita a proto se radikalizuje a podléhá fanatikům-nejde hlásat demokracii a rovnoprávnost a zároveń někoho škatulkovat podle víry.

2 3
možnosti

J51a24r55a 54R31a16n68k

5. 1. 2015 18:18

Nevim, jake podminky jsou v CR pri zadostech o azyl v CR, ale Syrane, kteri jsou na ceste do Kanady (zatim 1.500, vlada to musi ohlasit), byli radne "proklepavani" pres rok po zadostech ve sbernych taborech a je to vetsinou prace ambasad v zemich, kde se nachazi. Jedna se o rodiny s detmi a predevsim minority, ktere by byly vvrazdeny. Obama to vymyslel celkem dobre s amnestiii pro 5 milionu ilegalnich (vetsinou Latinos, ale udajne i Par Cechu), dostanou povoleni k pobytu, zelenou kartu, aby mohli pracovat, coz vsichni ilegalne jiz delali a pokud nejaky pokus o kriminalitu, tak vyhosteni.

3 0
možnosti
Foto

1.) ŽADATEL MÁ NA ÚZEMÍ ČESKÉ REPUBLIKY POVOLEN TRVALÝ POBYT

2.) ŽADATEL SE NA ÚZEMÍ ČESKÉ REPUBLIKY SKUTEČNĚ ZDRŽUJE

3.) TRESTNÍ BEZÚHONNOST

4.) ZNALOST ČESKÉHO JAZYKA

5.) ZNALOST ČESKÝCH REÁLIÍ

1 0
možnosti

Pan Okamura populisticky využívá situaci... On totiž nic jiného neumí, co dosud dokázal v parlamentu? Nic!

13 3
možnosti
Foto

I15v79a65n 10M70a19r66e35k

5. 1. 2015 17:09

Zatím ještě není s kým "válčit" ae časem na to dojde ! 8-oRv

4 4
možnosti

J46a67r61a 41R37a87n26k

5. 1. 2015 18:20

Pane Marku, lide/narody emigrovali uz po staleti, zalezi na vladach a zakonech, ktere maji.

3 0
možnosti

jinak je vas clanek sahodlouhy, ale nevidim v nem ani naznak nejakeho reseni. Pisete: "...Pokud se Evropa chce vyhnout sebezničení, má jedinou možnost - pokusit se vytvořit dobré evropany z jejich dětí nebo vnuků...", no ale co teda navrhujete? Letakovou kampan "bud dobry evropan"? Napisy na trikach? Nebo jak to teda chcete zaridit?

4 2
možnosti
Foto

co třeba neřešit věci na základě náboženského vyznání-není potřeba lidi dělit na muslimy a nemuslimy-stačí dělení na ty co zákon dodržují a ty co ho nedodržují

5 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.