Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc hezky jste to napsal, při posledním odstavci jsem se i smála.

Rath si něco odseděl aspoň ve vazbě. Musel to pro něj  být šok jít z toho blahobytu do vazby. Ale myslím, že Janouška i Rittiga se nepodaří zavřít. Rittig si je tím asi jistý, protože je stále vysmátý a vypadá to, že nakonec jim ještě uteče.

0 0
možnosti
IN

Janousek je nevinej, stejne jako Rath. Holt byli na spatnem miste ve spatnem case. Ceske soudy k tomu jiste prihlednou a lidem jako Janousky a Rathy osvobodi a nebo jim daji podminku. Rozsudek bude znit asi takto, "Pane Janousku mate na rok a pul zakazano jezdit v Porsche Cayenne a vy pane doctore Rathe nesmite nosit vino v krabicich pro penize. V kazdem pripade se obvineni nemaji ceho obavat.

0 0
možnosti
MS

A mohli by mu šoupnout na celu i Rittiga, ať se chlapci nenudí. :-)

0 0
možnosti
KD

Prostě porušili by jeho lidské právo užívat si život v luxusu na který si poctivě pilnou a kvalifikovanou prací vydělal.;-)

1 0
možnosti
JR

J33a88n 83R15á97ž

10. 10. 2014 10:57

Janoušek už zažívá trest: Ztrátu moci!

Je důležité, ze byl odsouzen a alespoň půl trestu aby odseděl. Je to mementem pro další, kteří by ho chtěli následovat.

Stejně jako není ani tak důležité dostat Rittiga do vězení, jako odstřihnout ho od vlivu na dění, nejen pražské. A to se Bradáčové povedlo. Od Rittiga dávají ruce pryč skoro všichni a tak se z něho stává osamělý muž, což je větší trest, než pobyt ve fešáckém kriminále. S Janouškem je to podobně.

2 0
možnosti
KD

Já bych nevynechával roli vězení. Odstřihnout od moci se ho může i jiný mafián, který přijde se změnou politiků tu či onde, to není trest, to je jenom život.

Posedět si ve vězení je trest a ten by měl následovat a to nemilosrdně.!!

1 0
možnosti
JC

Nepřejte nikomu nic zlého, abyste se nedočkal téhož.

0 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.