Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Očkovanie ako také má význam. Ale nič sa nemá preháňať. Teraz sa očkuje úplne na všetko - o chvíľu hádam aj na nádchu.

Uvedomuje si, že KAŽDÉ očkovanie je miniatúrna nákaza do detského organizmu? A keď tých miniatúrnych nákaz musí malý detský organizmus absolvovať desiatky (väčšinu z nich opakovane), tak je prirodzené, že u určitého percenta detí to jednoducho MUSÍ vyvolať negatívne účinky - často s trvalými následkami.

Nie som proti očkovaniu. Ideálne sa očkovanie robilo za komoušov. Vždy sa očkovalo len proti jednej chorobe, potom dlhšia prestávka a očkovanie proti ďalšej chorobe. Teraz naraz do malého organizmu dajú naraz hneď 6 mikronákaz - hexavakcína.

Ďalším zverstvom súčasného očkovania je pridávanie látok do vakcín (napr. ortute!), ktoré majú predĺžiť životnosť vakcíny.

Je to jasné ako facka - tento umelý bordel + zvyšovanie počtu očkovaní + multivakcíny neslúžia na nič iné len na zvyšovanie ziskov farmaceutických firiem. Zdravotné riziká detí sú každému ukradnuté. Osobne poznám deti, ktoré majú dlhodobé následky práve po podaní "moderných" očkovacích látok.

Celý problém nestojí - očkovať alebo neočkovať. Ale stojí - očkovať tým súčasným bordelom alebo radšej neočkovať vôbec?

0 0
možnosti
JK

Nerozumiem jednému logickému nezmyslu - nezaočkované deti vraj predstavujú nebezpečenstvo? Pre koho? Pre zaočkované deti? Veď tie sú chránené očkovaním!

Buď je to očkovanie dobrým prostriedkom a potom sa zaočkované deti nemajú čoho báť. Ale je celé očkovanie humbuk a potom je logické, že rodičia aj zaočkovaných detí majú strach..

0 0
možnosti
MI

M42i95l74a44n 73I27l98l92e65k

11. 7. 2014 12:36

Očkování je povinné a rodič MUSÍ podepsat souhlas s ním. Tomu nerozumím. Jestli je to povinné, tak proč rodičům vnucovat souhlas?

0 0
možnosti
AB

Nejsem lékař, takže nemohu fundovaně tuto problematiku hodnotit. Ale v poslední době mám podezření, že v případě části povinných očkování jde jen o kšeft farmatologického průmyslu a nikoliv užitek pro obyvatelstvo.

1 1
možnosti
Foto

J72a83n31a 63M51a57j49o92v56á

10. 7. 2014 20:10

Ale jo, on takový záškrt nebo tetanus, nebo i ten "blbý" černý kašel je vlastně procházka růžovým sadem...a kdyby se neočkovala tuberkuloza, mohli bychom mít více spisovatelů jako třeba Remarque, že?

Ach jo :-(.

5 0
možnosti
KS

Moc často vám karmu nedávám, ale dnes si ji zasloužíte.R^

0 0
možnosti
PS

Povinost koupit si listek na vlak bz omeyenim svobody byla. On ne kazdy chce cestovat vlakem a nekdo treba necestuje vubec :-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s očkováním proti rychle se šířícím nakažlivým chorobám, což je asi dnešní skutečnost. Nicméně jak sám uvádíte i očkování samotné může být rizikové a tedy si myslím, že by si o tom měl rozhodovat člověk sám. V případě, že by odmítl očkování a pak nakazil sebe a ostatní měl by z toho nést nějakou odpovědnost. Jen netuším jakou, když máme u nás povinné zdravotní pojištění a všichni mají stejný nárok na lékařskou péči "zdarma".

0 1
možnosti
MK

Přesně...netušíte jakou,Když pak jedno dítě neočkované nakazí druhé a to bude těžce postiženo,co si na dotyčném vezmeme..prd.

Je jasně prokázáno,že od doby co se neočkuje tak jak jsme byli očkování my,se začínají objevovat u nás dávno zapomenuté nemoci a s otevřeností celého světa se budeme muset za chvíli očkovavat i proti exotickým chorobám.

4 0
možnosti
JF

Autore, ještě by jste mohl sdělit jak se chovají v organismu ionty rtuti a hliníku, které jsou součásti vakcín. Dnes se připravují geneticky modifikované vakcíny a jejich dopad  na vývoj dítěte. Vzdělání na to máte. Tak do toho.

2 1
možnosti
JK

S tím lístkem na vlak jste to poslal nejen do říše ad absurdum, ale dokonce do říše kravin. Já si mohu vybrat, zda se dopravím vlakem anebo jinak, tedy si lístek na vlak kupovat nemusím.

Pak je tu očkování nemluvňat. Správně poukazujete na to, že se malé tělíčko těžko popasuje s těžkými vahami, avšak vzápětí říkáte - takže mu tam ty těžké váhy musíme poslat, aby mohlo to období překlenout. Očkovací látka je právě ta těžká váha, byť oslabená a v nepřipraveném organismu může nenávratně nadělat pěknou paseku.

Je přehnané očkovat takhle malé děti. Schengen neschengen, většina půlročních nemluvňat žije doma jak v inkubátoru a cestují výjimečně. A když, tak převážně autem. Takže jsou zpravidla bez kontaktu s ostatními lidmi.

Takže očkovat ano, ale rozhodně ne tak brzy.

2 1
možnosti
LN

...neuróza..skleróza... vohnutá záda paradentóza..no to je paráda....zpíval kdysi Jaromír Nohavica....

...řešil bych následovně...pokud nemáš očkovaný děti.... zaplať dvojnásobné zdravotní pojištění...rozhodnutí necháme svodně na tobě....

4 0
možnosti
AP

a pokud má po očkování najednou dítě potíže nebo. nedej bože, zemře, zavřít všechny, co to prosazovali, do chládku a postiženým rodičům 50.000.000 odškodné.

0 3
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.