Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

99% poslanců neví  o čem hlasuje a to 1% čte mezery mezi písmenky. Příště by co nejvíc lidí  mělo přijít k volbám. To kecání " k volbám už nepůjdu" a potom tady nadávat na poslance a politiky umí každý blb, dokonce se s tím ještě chlubit.

0 0
možnosti
MK

"Každopádně můžeme s klidem říct, že vaše mzda se zvýšila úměrně kvalitě vaší práce." Trefná poznámka Oldo, patrně způsobená tím že se řídíš "selským" rozumemR^               Samozřejmě karma.

2 0
možnosti
Foto

Správně, dobře jim tak. Prakticky co zákon, to zmetek, který se látá nekonečnými novelami a dodatky, takže se zapleveluje právní řád (možná schválně, aby vyvolení mohli z děr v zákonech týt). Poslanci víc škodí než prospívají, i tak mají peněz dost. Se svou pracovní výkonností - natož kvalitou - by v soukromé firmě vydrželi sotva týden.

1 0
možnosti
Foto

problém je především v tom, že truhlíci ve sněmovně nazývají paušální příplatek k platu "náhradami". Kdyby byly jejich náhrady skutečnými náhradami, tedy na doklad proplacené skutečné výdaje, tak jak jsou definovány v Zákoníku práce, nikdo by jim na ně nesahal. Sklízejí jen ovoce svých předchůdců, kteří ve svém mamonu a nenažranosti účelově zkreslili význam náhrad

5 0
možnosti
ZK

A jste si jistý, že by nás pak poslanci na skutečných náhradách nestáli mnohem více?

0 0
možnosti
ZV

Z48u53z34a12n53a 37V80a58s16s

10. 2. 2015 18:45

Pre pána, keď urobia chybu, ak ide o ich peniaze, ako sa dá spoľahnúť, že ju neurobia, keď ide o tie naše? Ja si odpoviem : nedá.

4 0
možnosti
Foto

Plně s vámi souhlasím. R^

2 0
možnosti
KV

Jo hoši, za blbost se platí a konečně taky jednou z vašeho. Ale nebrečte, furt jste na tom líp než my. My za tu vaši platíme každodenně...

10 0
možnosti
VH

Tohle už se jednou stalo: Kalousek prosadil, aby náhrady byly započteny do platu. Poslanci souhlasili - předpokládejíce, že přijdou o 15 %. Vůbec nechápali, že je to 20 % (neboť výpočet je ze superhrubé mzdy ) + 11,5 % pojistné.  Soudruzi bossové řekli, aby hlasovali   p r o  - a tak hlasovali.

  Hádejte, kdo nejvíce ječel! Samozřejmě: Benda a Jandák (pořadí je podle abecedy - oba ječeli tak hlasitě, že nelze určit víteze jekotu).

12 0
možnosti

Copak Jandák, to je jenom studovaný komediant, ale Benda byl nějakou chvíli dokonce JUDr., než se provalilo jak ten titul získal. Ten brečel úplně nejvíc a v přímém přenosu. Dodnes vidím jeho plačtivý výraz, že se z toho nedá uživit rodina.

Už tehdy jsem psal, že vlastní výplatu (neboť je na ní existenčně závislá) si umí spočítat kdejaká uklízečka nebo lopata. Zatímco poslanci, kteří sami sobě zvyšují platy, se při setkání s konkrétním výsledkem svého zákonodárství diví víc než Prokop Diviš. A takoví sestavují zákony pro všechny ostatní. 8-o

11 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.