Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K54a65r58e86l 66V95í51t

13. 8. 2014 15:55

Chudáci ubozí, hlavně ten Benda, Janda a Huml!

0 0
možnosti
Foto

Já bych jim dal ihned vše, co chtějí. Vždyť přece oni nám také dávají vše, co si přejeme ;-(

0 0
možnosti
KV

K83a57r45e11l 38V78í76t

13. 8. 2014 15:55

Jasně,nějaké někam.

0 0
možnosti
MP

Dopřejte hercovi Jandákovi vyšší plat. Jak může každý měsíc vyjít s pouhým sto tisícem čistého? A nezávidte mu!;-D Je to sociální politik a nezáleží mu na tom, že svobodná matka se třemi dětmi musí počítat každou korunu.

0 0
možnosti
JP

No jo, jako herec byl zvyklý na vyžší životní standard (Hollywoodská hvězda)

1 0
možnosti
VB

R^ Osobně nemám problém, aby byl někdo za kvalitní práci náležitě oceněn. Pokud například chirurg stojí 12 hodin na operačním sále, kde se nimrá v něčím srdci, aby mu zachránil život, prosím, ať si má statisíce, zaslouží si to.

Až půjde politikům skutečně o blaho svého národa, budou dělat první poslední pro svoji zemi a lid, ať si platy zvyšují a užívají je v klidu a míru. Ale za co konkrétně by se dnes rádi odměnili, to nechápu. Viz váš výčet "zásluh" v článku.

3 0
možnosti
Foto

Politici a úředníci jsou dobře placenými a navíc černými pasažéry všech veřejných statků,  které nás nutí pod pohrůžkou násilí financovat.  Je mě opravdu jedno, jestli si přidají, nebo uberou či jinak rozhází nám uloupené peníze.  To má na moji životní úroveň o několik řádů menší vliv jak to prvotní oloupení kterému jsem denodenně   vystaven.

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.