Poslanci Humlovi nejspíš společně s autem odtáhli i mozek...

Politický turista Huml si nasdílel komentář, označující Petru Kvitovou za "špínu". Co na to říct? Lekce z morálky nám tu dává člověk, který se stará hlavně o to, aby měl jako poslanec kde zadarmo parkovat. Ale naprosto souhlasím, že si Huml nějakou botičku nezaslouží - nasadil bych mu rovnou Španělskou botu... 

Všechny ty zápasy ve Fed cupu, které Petra Kvitová vyhrála, a tituly, k nimž dotáhla celou naši reprezentaci se zřejmě nepočítají. Přitom už jen tím udělala pro naši zemi víc, než co Huml zvládne za celý život. Zatímco Petra symbolizuje to, že svůj úspěch si musíte vydřít, Huml symbolizuje přístup, že pro úspěch musíte vstoupit do té správné strany. Rudá knížka je prostě rudá knížka. To je panečku příklad pro mládež!

Jsem si jist, že vzorem socialistů je sladká Francie se svým 75% zdaněním "boháčů". Každé euro, o které je oškubou, můžou přece prohnat sociálním systémem. U nás Sobotka zase dlouhodobě cosi blekotá o nutnosti posílit "sociální smír". Takže chápu, že když to potenciální plátce vidí, tak nejkratší cestou prchá do Monaka. Já bych se taky nechtěl skládat na Humlův plat, aby mě za to mohl ještě víc obrat na daních.

Pokud hodlají socialisti přistupovat k majetným jako k dojné krávě, tak se nemůžou divit, že začnou hledat nebližší hraniční přechod. Tihle lidé si to samozřejmě dokážou spočítat a můžou jim prásknout dveřmi. Nebozí politici pak budou v médiích brečet, že jim utíkají poplatníci. Stejně tak se diví, že se továrny posouvají setrvale ze západu na východ, kde je to prostě levnější. Čím hlouběji stát sáhne občanovi do kapsy, tím urputněji se budou "optimalizovat" daně.

Huml včera ještě narychlo zveřejnil článek plný výmluv/omluv/ne-omluv, že to vůbec nebyl jeho komentář, on by to prý takhle neřekl, jen to sdílel. Rozum prostě nechal někde v zastavárně. Rozšiřovat po netu příspěvek, že Kvitová je špína, může fakt jen korunovaný býk. Zejména hned poté, kdy vyhrála Wimbledon.

Samozřejmě ale jinak trvá na svém, prostě jen bojuje proti společenským zlořádům. Je totiž levicově orientovaný člověk, který přece nebere chudým a dává bohatým. Naopak. On je jakýsi novodobý Jánošík. Problém je, že takových Jánošíků jsme tu měli víc. Vládli tu 40 let... 

 

Autor: Oldřich Mazal | pátek 11.7.2014 10:14 | karma článku: 39,40 | přečteno: 2351x