Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

++R^

Vždyť jsou na doktora dušníka. Všichni. Čemu se podivujete?

0 0
možnosti

"Stát nikomu také nic z dobrého srdce nedá, spíš hledá, co by ještě uchvátil."

Tak to teda není pravda. Stát krade pro sebe a dává sobě. Od srdce. Opravdu s nekonečnou láskou.

0 0
možnosti

Výběr daní a ulévání peněz je celosvětový problém, ale byl by podobný i kdyby daně byly nižší a předpisy jednodušší. U nás řekl bych je větší než u sousedů, i když taxy jsou mírnější, nejsou kaskádovité a skoro milion OSVČ přinese státu jen cca 3 miliardy ročně. 

Měl jste ještě zmínit, jak Amíci teď vytáhli docela fest do boje proti únikům - velká firma v USA a malinká v kůlničce v Irsku a všechno daníme u "O´Neillů".

Samozřejmě daně by měly býti smysluplně využívány, nejsem si jist, že pustit stamiliony Poště, které klesají výkony nebo sanovat Cirkusy, protože chtějí být Národní kulturní památkou, je to pravé ořechové.

0 0
možnosti

Jinak ten odznáček je blbost, v tom souhlas. Před skoro půl stoletím jsem měl na uniformě Vzorného vojáka;-D. Byl za to tuším opušťák.

0 0
možnosti
Foto

Vojáčku, dej mi vodznáček;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.