Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, byla to prasárna. Jejich tresty nejsou vysoké, ale jak správně podotkla slečna Sulovská, tresty za ostatní zločiny jsou u nás spíše směšně nízké. Ale trochu změním téma, i když ne tak zcela - představme si, kolik zápalných lahví přistálo na Majdanu v řadách ukrajinských policistů? Lahví, co hodili ti, které i naši političtí představitelé dnes titulují pojmem -,,bojovníci za svobodu"...

1 0
možnosti
ŠM

za to, za ty jejich útoky na bílé,padají tresty směšně nízké.....!!

5 0
možnosti
Foto

Láhev byla hozená naslepo, určitě s ní nemířili do dětské postele. Za úkladné vraždy se dávají tresty kolem patnácti let a za pokus o zapálení domu při kterém nešťastnou náhodou došlo k těžkému zranění dítěte dostali o 10 let víc. Tehdy šlo na 100% o trest exemplární, který měl všechny podobné odradit. Když už, tak je škoda, že stejné exemplární tresty neuplatňujeme i vůči zločincům z druhé strany. Ti, když vidí svoje tresty, musí mít pocit, že jsou něco víc a to jim dodává odvahu k opakování agresí vůči bílým.

11 0
možnosti

Za Natálku jsou tresty přiměřeně přísné, zato v obdobných případech v obráceném gardu jsou tresty nepřiměřeně mírné.

11 0
možnosti
JV

Matce Natálky bych ale napařil alespoň 5 let taky. Namísto dítěte zachraňovala televizor.

14 0
možnosti
TC

Neznám podrobnosti případu, ale co jsem slyšel na internetu, tak kdyby se rodiče té holčičky starali o ní a ne o záchranu majetku, tak by bylo její poranění menší nebo žádné.... Nemusí to být tak, ale takhle se to ke mě dostalo.

Píšete, že šli rodinu zabít upálením. No, buď byli blbí a šli na to špatně, nebo to nebylo jejich úmyslem. Kdyby je chtěli v první řadě zabít, logické by bylo:

1-mnohem větší množství hořlavin a na více místech objektu + zabezpečit, že se nikdo ven nedostane

nebo

2-vyvolat požár a v panice vybíhající lidi oddělat venku....

Na případu mi vadí politická objednávka, kdy tehdejší premiér v podstatě nadiktoval soudům, jak to má dopadnout a že mají padnout výjimečné tresty.... Samozřejmě se těch zločinců nezastávám, jen polemizuji s vašimi tvrzeními.

12 0
možnosti
Foto

Mě se zdá, že nepadly dostatečné tresty.   Vězení nic neřeší, jen jsme potrestaní my ostatní, kteří jim to vězení platíme.

1 0
možnosti
VT

Tak, tak. A doma jsem televizi pokřtil na Natálku.

2 0
možnosti
PP

Joo soudci z lidu, ti mají vždy největší patent na rozum Rv Rv

Tyhle blogy ten váš předcházely:

http://lucieamaliesulovska.blog.idnes.cz/c/406382/Natalka-tresty-nejsou-vysoke-to-jen-ty-ostatni-jsou-nizke.html

http://lukascvrcek.blog.idnes.cz/c/406521/Vitkov-v-Bedriska.html

 a rozhodně je v nich méně dojmologie a demagogie, než v tom vašem. Diskuse, zvláště ta u slečny Sulovské, už obsahují vše, co k tomu mám (kdybyste mne chtěl obvinit, že nediskutuji k tématu).

3 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.