Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tunelovat vlastní stranu, aby neměla na kampaň mi přijde sebezničující. Naopak ostatním stranám nevytýkáte, že nejen jejich rozpočet je neprůhledný a dotovaný pseudofirmami napojené na firmy dostávající státní zakázky, ale zároveň tunelující státní rozpočet. - Rozpočet strany, je pro stranu a každá s ním může naložit jak uzná za vhodné. Státní rozpočet je naopak tunelován, ale nad tím se nijak nezastavujete ?! Mě více vadí tunelování stovek miliard z rozpočtu ČR, který rozhodně nenáleží ani stranám ani jejich firmám, ale je určený pro Českou republiku !

1 0
možnosti
Foto

Vždy budou strany, které bude volit hospoda i kdyby vůdcové  těchto stran udělali cokoliv, tak je bude hospoda hájit.R^R^

1 0
možnosti
MT

Takže nevolit nové strany - rochnit se v tom zasmradlém bahýnku dál !

0 0
možnosti
JH

J75a95n 27H21l24e51d39í23k

30. 3. 2015 16:33

Okamura má dobré nápady, odvolání politiků, referendum, snížení dotací cigánům, ale nezískal většinu, aby návrhy oživil. Tedy i když jeho návrhy se líbí většině, většina raději podporuje utrácivé a zlodějské levičáky.

1 2
možnosti
MT

Přesně ! Když někdo pojmenuje věci pravým jménem je xenofob, rasista, nácek , zloděj atd. Viz Čunek, který udělal ve Vsetíně pořádek s cikánama. Vláčeli jej po soudech, ale Ti, kteří by měli být potrestáni, sedí v poslaneckých lavicích !

0 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.