Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Když Středula a Sobotka vítali současného prezidenta, div se z toho nepo..ali.. Minulého prezidenta by tak vřele nevítali. Takový rektální alpinismus se hned tak nevidí. Středula nevrhl, aby se minimální mzda zvyšovala ještě víc než o pět set korun. At žijí nezaměstnaní!

4 1
možnosti
PK

Proč by Klause vítali, když jeho názor - obecně na odbory, nejen na Zavadilovy či Falbrovy - byl horší než Váš či "kolegů" zde podobně diskutujících.

0 0
možnosti
Foto

Odbory a ČSSD přece stejné jest. V Senátu sedí Zavadil, v Parlamentu další pochopové odborů. 

1) Socialismus je poznaná nutnost.

2) Socialismus musíme prosadit, jinak platí zákon jedna.

Zasazoval bych se o to, aby vznikl odborový svaz českých milionářů. Pak bude absurdita dokonalá.

6 0
možnosti
MP

Pokud by ještě měly existovat odbory, pak výhradně jen ve firmách. Žádné centrály, ty by se měly zrušit, nemají žádný význam. Odbory už dávno ztratily svůj význam. Je to ideální kariera pro každého, kdo má výřečnost. Z obyčejného zaměstnance se přihlásit do odborů, tak co nejvíc kritizovat poměry v určitém oboru. Čím víc křičíte, tím dřív si vás všimnou na centrále a tím víc postupujete, napřed do hlavních odborů, pak dokonce do politiky. Konkrétní případy jsou dva odboráři, rentgenologové, kteří se dopracovali až do senátu. Kdo máte schopnosti výřečnosti, vřele vám doporučuji tento karierní postup, je vyzkoušený!!!

7 1
možnosti
Foto

Není důvod, alespoň ne logický, aby existovaly jakékoliv odporové centrály. Ideologicky snad.

1 0
možnosti
JS

Odbory jsou přirozenou součástí společnosti v civilizovaných zemích na rozdíl od totalitních režimů.

3 5
možnosti
PH

z 500 000 tisíc na 350 000 tisíc se snížila základna, takže síla opravdu roste do mínusu a totalita odbory nepotřebuje, ale u nás v minulosti to bylo dobré a výnosné zaměstnání.

5 2
možnosti
Foto

O61t18a11k52a73r 85S76e78k68l

26. 4. 2014 15:46

Souhlas . Jen jedna připomínka. Možná je to z hlediska socanů i odborářů trochu kontraproduktivní - nemají už totiž nepřítele. Proti komu budou burcovat a shánět autobusy , mávátka a transparenty na demonstrace do Prahy?

Na Babiše všechno svést nepůjde. No , uvidíme.

10 0
možnosti
PK

To slovo nepřítel není přesné. Když jsem byl ještě "kapitalistou" tak kdybych nebyl tlačen odbory - nejen mzdy, ale pracovní podmínky, návrhy na lepší organizaci, vyváženost atd. tak bych tak aktivní nebyl. Dělník není většinou nepřítel, ale prosazuje své požadavky, z nichž řada může být správných. Naše odbory jsou bohužel zastaralé - ty Vaše  mávátka a řekl bych měkké, nejen německý VERDI umí tlačit a vybojovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.