Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak za tou horou jízlivosti byste mohl částečně připustit, že to dnešní klasické partaje jako socdem mají těžké, a socdem konkrétně nejen u nás. Je to samozřejmě i jejich vina, o tom není sporu. Ale podle mne se nedaří ani ostatním tuzemským (kromě nepolitické Babišiády), doufám, že to též rozeberete.

K té Vaší jízlivosti ohledně růstu minimálních mezd, ev. navýšení u sociálních služeb. Osobně si myslím, že v Česku je prostor pro navýšení mezd a že to kapitál nezruinuje. Ale při současných trendech - nezaměstnanost u nás i v EU, přísuny migrací bez ohledu na negativa, slabé odbory atd. žádné motivy k růstu mezd neexistují.  Přitom vyšší mzdy by znamenaly vyšší spotřebu, kterou můžeme pokrýt při stávající fixnosti a při dnešní otevřenosti je zboží tolik, že by se žádná větší inflace nekonala. 

S kritikou minimální mzdy na úrovni 330 Euro měsíčně za plný pracovní úzavek se běžte fakt "vycpat".

0 2
možnosti
Foto

To je tak, když se zřídí ministerstvo zbytečností pro "nepostradatelného" politika, kterého by v politice postrádal málokdo. Ovšem kromě hlavounů ČSSD.

2 0
možnosti

Prý je to 4. nejoblíbenější politik. Bože, jak hluboko jsme klesli!!!

5 0
možnosti

Oni mají socani vnitrostranické referendum? No a co?;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Pro zrušení zbytečného ministerstva jsem pro neb Dienstbier neministruje, ale politikaří v barvách ČSSD. Za to ať si jej platí oranžády z jejich příspěvků.

3 0
možnosti

A poputujeme k lepším,a lepším, a ještě lepším zítřkům. Já už ten blahobyt snad ani nevydržím.;-D

5 0
možnosti

Příliš nevěcné a ideologické!

Rv

0 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.