Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Přesně tak, cestou jsou nadstandarty a případně poplatek za pobyt v nemocnici a pohotovost. Zbytek poplatků jsou naprosté nesmysly, platím zdravotní pojištění tak proč bych měl přilepšovat lékaři 30kč? 8-o

1 1
možnosti
Foto

Pane Součku zdravotnictví stojí v současné době tolik, že pojištění to nestačí pokrýt. Pokud nechcte nadstandart, tak si jej neplaťte. Ležíte  v nemocnici a a doma si nevaříte, neběží elektrika, tak proč by nemohl pacient přispět na stravu. Pokud se týká těch  30Kč, tak  o ty dostal lékař míň od pojišťovny. Důvodem, opatření bylo to,  regulovat pacienty, kteří chodí k lékaři jenom se  vyčvaňhat.;-D

3 2
možnosti
Foto

Autor takříkajíc uhodil hřebík na hlavu. Socanští voliči jsou spokojeni , slovutný poplatek, vítěz voleb , opět získává Dluhošovi body.

Ti prostší lidé si myslí, že nějaký STÁT , něco imaginárního , lidu přejícího , za ně ty třicetikoruny zaplatí. Oni si nejsou schopni uvědomit a pochopit, že stát jsme my - zejména ve finančním smyslu slova. Ty peníze jim prostě vezme Dluhoš jinde - možná i víc- a oni mu ještě zatleskají.

Lidé chytřejší nebudou. Ten neřád , využívající hlouposti druhých , se jmenuje Dluhoš S.

9 1
možnosti
OF

Přestaňte brečet soudruzi. Za komunistů jste na zdravotnictví dávali 4% HDP, dnes 7.8%

, Německo 10%.Přístroje a léky stojí jako v Německu.. a jaké máte zdravotnictví ?

Takové, jaké si vůbec nazasloužíte. Pracujete jako Siciliáni, kradete jako straky,

včetně zlodějského managementu v zdravotnictví dosazeného na politickou objednávku

a jen plivete na lékaře. Třicetikorunu mohou vybírat hajzláby nebo úřednice pojišťoven, žádný rozumné lékař o to nestojí. Mladí lékaři do ciziny, staří do důchodu, jak se do lesa volá , tak se z lesa ozývá.. Nic jiného si nezasloužíte. Hodně zdraví, soudruzi. Dobře už bylo.

2 1
možnosti
VH

Nevím jak vy. Ale že by někdo nestál o třicet kaček krát (řekněme minimálně) 20 lidí denně krát 20 dní, to tedy zírám. Osm, deset, dvanáct táců a lékaři je klidně vyhodí z okna!!

0 0
možnosti
JC

A ordinace budou zase narvané a všelicí hypochondři a parahypochondři si budou nechávat předepisovat léky, které nepotřebují, a mnozí si ty bezdoplatkové budou i vyzvedávat v lékárnách a shromažďovat je doma nebo je rovnou házet do koše...

Třicetikačka za návštěvu obvoďáka rozhodně nebyla moc a nikoho to nepoložilo, ale mnohé nepotřebné to odradilo. Teď budou naopak mnohé potřebné odrazovat plné ordinace.

11 2
možnosti

Samože neušetříme, ale "zvonka to tak vyzerá".

A o to Bohušovi jde = Díky za každé nové ráno.

8 1
možnosti