Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J20i88r62i 38M20a60l64i23n98a

15. 8. 2014 18:33

Doufejme, ze Putlera jeho stedrost neprejde ani po osvobozeni Donecka a Luhanska…..

1 0
možnosti

Hm, jenže on to je problém. Je snadné říci "oni by měli". Třeba už víme desítky let, že by se Palestinci a Izraelci měli dohodnout. Všichni víme jak. Ale jedné straně se zcela zřetelně nechce a i ta druhá má máslo na hlavě.

0 0
možnosti
PB

..... v jednoduchosti je krása,- pééérfektR^

0 0
možnosti
LC

Podle agentury Reuters údajně Rusko pustilo na své území ukrajinské pohraničníky, aby mohli zkontrolovat náklad v humanitárním konvoji. http://zpravy.idnes.cz/ruska-obrnena-vozidla-hranice-ukrajina-konvoj-f4x-/zahranicni.aspx?c=A140815_072955_zahranicni_js#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

0 0
možnosti
Foto

Měl byste vysvětlit, jak dostat humanitární pomoc civilistům ve městech, které ovládají střílející separatisté. Což může vysvětlit, proč se tam nikomu nechtělo, neb být na "návštěvě" v teroristově sklepení se asi nikomu nechce.

0 5
možnosti
SN

:-)  Milý pana Pavle Dvořáku !   Při vašem vzdělání......ty bomby si střílí separatisté ve městech, kam se pomoc veze,  na hlavy? Ty tam snad létají z Ukrajiny! Trochu logiky do uvažování Vám přeji, ne jen tendenční zaslepenost ! Rv

8 0
možnosti
DH

tak jde o politiku, a ta je zatím doménou mužů..jak bývá u mužů zvykem..všechno se nakonec zvrhne do dementní soutěže typu "kdo ho má delšího"

0 0
možnosti

Každopádně je dobře, že se obě strany trumfují. Aspoň to pomůže těm, které kyjevská vláda "humanitárně bombarduje".

5 0
možnosti
RK

Rusko neposlalo ovšem humanitární pomoc. To je jen zástěrka na dozásobení svých, srbských a čečenských vojáků .....

3 8
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.