Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

.. Udělal z toho pěkný guláš ten náš pan prezident. Světově uznávané osobnosti  pan  Winton, Churchil, politikové Fico,  Vranický, umučený farář Toufar, naše nejslavnější šansoniérka paní Hana Hegerová, obětavý lidický farář - a  kolínka v černých punčocháčích  naší  známé  pop-zpěvačky L.B.,  pózující věčně v bulvárních  časopisech. (No jo - "komu čest, tomu čest, komu clo, tomu clo.")

1 2
možnosti
MP

Lucie Bílá patří k zlatým slavíkům, ale co pro naši vlast udělal záslužného SLOVENSKÝ premiér????

0 0
možnosti

Vyznamenat Kellnera? Zbohatnul na nás všech. Mně dluží jen jedenáct tisíc. Mnohým vzal mnohem víc!

A Sedláček? Třeba si nedovolil nepřijít a naivně doufal, že nebude ceremoniářem připuštěn...

Sedláčkovo oblečení? Není to neúcta ke státnímu svátku, ale neúcta k udělovači ocenění?

1 1
možnosti
Foto

Sedláček tvrdí, že se zeptal ceremoniáře pana Forejta, zda může přijít oblečený, jak chce. Dostalo se mu prý odpovědi, že může, že je to jeho věc. No tak tedy přišel.;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak Sedláček se prý teď vyjádřil, že chtěl tou mikinou celý obřad trochu znesvětit a že Miloš Zeman kultuře nerozumí.

Tak nevím, nevím. Jestliže si tedy Sedláček neváží medaile ani Zemana, bylo by jistě slušnější vyznamenání odmítnout, než tam přijít a vyvolat trapnou scénu.

2 1
možnosti
MP

Dnes je trend opačný. Stačí se podívat, kdo ve světě dostal vyznamenání- Al Gore, Obama, EU jako zásluhu za udržení míru, nějakej terorista...8-o

1 2
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.