Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Karma. Ted mala technicka. Ostrelovac neexistuje, to je vyplod nevzdelanych novinaru. Zrovna tak neexistuje ostrelovacka, alebrz ostrelovaci puska. Existuji oDstrelovaci. OK?

0 0
možnosti
VL

Koukám, že s výjimkou paní Balcarové, pana Uhra a pana Baranka jste se hledali, až jste se našli.

Tak jistě, že to přirovnání paní Albrightové příliš nesedí, ale možná stačilo jen málo. Lidové milice byly připraveny, několik jednotek armády také a soudruzi generálové se dle svědectví dohadovali o možném přeletu proudových letadel nízko nad zaplněnou Letnou. To by byl slušný masakr ne?

Jenže tehdy si to jistí soudruzi raději a hlavně naštěstí rozmysleli.

A když tak mluvíte o té Jugoslávii - byli jste v Sarajevu a v Bosně a Hercegovině? Kdopak tam povraždil tolik lidí? A kdopak mu to vraždění zatrhl?

Havlista nejsem, ale od takových jako jste vy to přízvisko rád přijmu!

1 7
možnosti
PU

P95e43t54r 80U78h70e90r

10. 6. 2014 20:23

Přesně tak, jen lidé typu petříka dokáží být takhle zabednění.

0 6
možnosti
PB

..... mňo, vona v tem má Madlenka už trochaj hokej, - tolik demokratických převratů, demokratických válek, demokratických konfliktů a světových krizí zažít, tak sem z teho taky "demokraticky" na prášky !!!

8 1
možnosti
TG

Od balkánské řeznice nemůžeme očekávat něco jiného. Jen bych připomenul, že za druhé světové války se  jako židovské děvče ukrývala v srbské rodině!

6 2
možnosti
JS

Jak mohla být Albrightová ministryní zahraničí USA s takovým minipřehledem,nebo je to už stařecká demence?

8 3
možnosti
JR

J20a63n 38R49á20ž

10. 6. 2014 13:46

V souvislosti s "perlením" paní Madlénky, kterým se proslavila jako velvyslanec USA u OSN v souvislosti s invazí USA na Haiti nebo zlehčování genocidy ve Rwandě, ale i jejích prešlapů na Balkáně, např. požadovala obsazení Srbska vojsky NATO a nakonec "jen" prosadila "humanitární" bombardování srbských civilních objektů, včetně toho, že za možnost zřízení americké voj.základny legalizovala narkomafii na jihu Evropy v Kosově, si o ní můžeme myslet co chceme, ale chválit ji může jen ignorant reality, popřípadě zarputilý havlista.

10 1
možnosti
AJ

Ale rozebrali to tu pořádně, v tom pravdu má, a uloupli si svůj díl ( jako v Kosovu - že madlenko) a jako se teď chystají rozporcovat si Ukrajinu...Rv

12 2
možnosti
Foto

Američané si potřebovali na srbském území postavit svoji vojenskou základnu.

A to by jim Srbové těžko dovolili. Hlavně proto je vojensky napadli.

8 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.