Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OR

O89s56k93a45r 49R67a39z20á33k

28. 5. 2014 18:26

Nějak se pomíjí nejčastější případ, totiž že jeden z páru (registrovaných partnerů/partnerek) chce adoptovat dítě partnera. Přec i gayové a lesby mají vlastní děti. Zatím je partner(ka) pro dítě z právního hlediska cizím člověkem, ačkoliv se podílí na jeho výchově, živí ho atd.

0 0
možnosti
Foto

Všechny děti mají nějaké rodiče, nebo alespoň matku.  Pokud tito rodiče nebo matka shledá, že se nemůže o své dítě postarat, má ho nabídnout k adopci například formou prodeje svých rodičovských práv.  Nikdo jiné do toho nemá co mluvit, protože není vlastníkem těchto práv.

0 0
možnosti
MB

Homodemagogie jako vyšitá, stavět vedle sebe "právo" na adopci a právo na výchovu vlastních dětí. 

Děti se odebírají vlastním rodičům jen v naprosto patologických případech a určitě tady neplatí, že komu neodeberou vlastní děti že je schopen vychovávat děti adoptované a mít jakési "právo" na adopci. Je třeba spousta rodin, co nemají vhodné bydlení,  nemají příjmy, neúplné rodiny atd.,  vlastní děti jim nikdo nebere ale právo na adopci cizích dětí rozhodně nemají. 

Podivné že ukřičená homogrupa chce stavět svoje "práva" nad práva dětí, dítě má pokud to je možné právo vyrůstat v úplné a normální rodině a k tomuhle má dvojce homohochů opravdu hodně daleko.

2 2
možnosti
JN

J78o18s98e86f 42N64o41v34a36k

24. 5. 2014 15:33

nejdrive, jste skemrali o zruseni trestnosti, ze vice nechcete, kazdy normalni clovek vas podporil, pak jste skemrali o homomanzelstvi, ze vice nechcete, dostali jste ho diky kscm a cssd za paroubkovy vlady, pak jste skoemrali, aby NASE deti byly uceny homosexulaite na skole, zeleny ministr skolstvoi to zavedl, ted skemrate o adopci NASICH deti, protoze homo vlastni deti mit nemuze, nepostavi se mu na zene, a kazdy normalni clovek ma vas, vasi taktiky, vasich lzi, vasi agresivity plne zuby. vsak vas v evrope islam srovna.

1 7
možnosti
MS

Oblíbená je metoda krájení salámu. Pokud by bylo dosaženo možnosti adopce hmx páry, následovalo by logicky volání o diskriminaci v případě přednosti heterosexuálnímu páru. "Kvalitních" dětí k adopci je značný nedostatek; děti starší, se zdravotním či etnickým handicapem (to je či byl oficiální termín) chce málokdo.

2 1
možnosti
VS

No a co, že je chce málokdo? I kdydyby měl zájem JEDEN homosexuální pár, tak to Vaše málokdo je jen plácnutí do vody...

2 0
možnosti
JS

Problém je v morálce naší společnosti. Mnoho homosexuálních párů by se o děti staralo možná lépe než někteří heterosexuální manželé. Bohužel by děti zcela jistě trpěli od svých vrstevníků (posměch, urážky, kyberšikana). Naše společnost není na změnu připravena. Jakákoliv odlišnost se u nás zesměšňuje a trestá.

3 1
možnosti
KL

marginalni problem, spise by se mel nekdo podivat na souvislost mezi pravem mit hromadu deti a povinnosti je uzivit nebo se o to aspon pokusit a nehazet to na ostatni.

3 1
možnosti
MD

Narokove pravo pozadat a nenarokove dostat. To je velky posun vpred.

3 0
možnosti
HM

Naprosto přesně jste to zformuloval. Jákl  napadá "právo gayů na adopce", ale zcela úmyslně a účelově mlží, resp. zatajuje, že v zákoně je vlastně zákaz, aby se o adopci vůbec ucházeli.

5 0
možnosti
BM

Pokud by prošly náročným psychotesty, tak proč né. Avšak skutečně přednost by  měly mít heterosexuální páry. Žena, muž, děti je přirozený přírodní jev.

Na druhé straně pokud homosexuální pár žije řadu let ve společné domácnosti a je schopen dát  opuštěnému dítěti  domov, tak by to nemělo být překážkou.

8 0
možnosti