Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Janoušek má 2,2‰ v jednom oku, tmavé brýle, přejede na přechodě, utíká před policajty, stát se to v americe, tak Janoušek je odstřelen na útěku a u nás se s ním pařou.

2 0
možnosti
TT

No, neboj. Tam, když zjistí, že to patří do vyšší třídy, tak se taky chovajó jináč. Viz dcerka Bushe II.

0 0
možnosti
JH

Třeba v Norsku je za nehodu pod vlivem alkoholu automaticky trest odnětí svobody.

Tady by to bylo potřeba více než soli.

Nechápu o čem chce Janoušek polemizovat. Hold ta naše demogracije je celá úplně na h...o . Bývalí komouši tu kradou beztrestně vesele dál a naše justice se jenom kouká a přiživuje se. A o tom to asi celé je naší justici z tohoto bordelu asi pěkně kape do kapes, jinak si ten čurbes nedovedu vysvětlit.[>-]

3 0
možnosti
TT

Co máte furt s těma komoušama? Já bych to chápal, kdyby se popisovaly politický partaje, ale co s nima kdy měl do činění mafiózo Janoušek? 8-o

0 0
možnosti
PR

Lozja s horní dolní ve fabii by za to samé dostal podmínku,

0 0
možnosti
JH

Tady se to pořád přetřásá, i já jsem přispěl, z Janouška je málem celebrita, tři čtvrtě roku se pakují různí soudní znalci i neznalci. Vražda, nehoda, úmysl, neúmysl. Prostě se něco stalo, někdo to zavinil, na jméně nezáleží a nejpozději do tří dnů by měl být soud. V anglosaských zemích to mají soudci lehčí, porota rozhodne, vinen, či nevinen a soudce jen určí druh a výši trestu. Naši soudci se dívají na jména a rasu a podle toho soudí aby někoho náhodou nepopudili, to je špatně. Platy mají velmi nadstandardní a za ně by měli nést zodpovědnost. Jinak může soudce dělat i Josef Vyskočil z Putimi.

2 0
možnosti
KN

Proč "může dělat"? Závěry mnoha soudních jednání napovídají, že i dělá, jen používá různé pseudonymy.

2 0
možnosti
MP

Moment. Když VY náhodou někoho přejedete, uděláte to SCHVALNE ?  I ten největší dacan jako Janoušek jistě nepřejel větnamčicu schválně, protože jí přejet chtěl. Ale proto že byl ožralej.

1 5
možnosti
KN

A jakej v tom je rozdíl?

1 0
možnosti
MC

Nevím proč se divíte? Rozumný člověk přece ví, že v sociáním státě je možné všechno.

Jestliže si hýčkáme sociální (moderní odnož socialismu) realitu, nemůžeme čekat úspěch a spravedlnost na žádnérovině - osobní, ani společenské. Přeji chytrou volbu hlasu.:-)

2 0
možnosti
TT

Nepřeskočilo ti už úplně? Plutarschii, nepotismus a v detailu lobismus svádíš na všechno, co má v předponě soc-? 

Doporučil bych studené obklad. Alespoň po dobu týdne. Potom se mi prosím ozvi a napiš, co má Kolibřík společnýho se socialismem. Díky předem. :-P

0 1
možnosti
JF

J32a33n 26F23r42o31l36í11k

8. 5. 2014 11:20

Obviněný má právo se bránit všemi prostředky. Může lhát, může se odvolávat atd. Co třeba říkáte na méně mediálně zajímavý případ shození mostu na vlak ve Studénce.

8 mrtvých 90 zraněných a po 6 letech ještě nebyl ani oznámen termín hlavního líčení. Neměl Klaus pravdu o stavu naší justice?

5 0
možnosti
TT

Příklad Studénka je hodně mimo. Chcu tě vidět, jak dokazuješ úmysl. No a dokazuj v technice, kdo to pokakal...

Ale jinak: obviněný má právo se bránit všemi prostředky, dokonce i jeho advokát ho může jakýmikoliv prostředky za jakýchkoliv okolností bránit (v USA  např. ne, tam když se advokát dozví, resp. dojde k přesvědčení, že je jeho mandant vinen, musí složit zastoupení), takže znovu: má právo se bránit, i s použitím sta Sokolů.

Ale ne s použitím soudního znalce. Ten, když vyhotoví dobrozdání podle honoráře, a ne dle nejlepšího vědomí a svědomí, páše trestný čin. Ovšem jaksi se ta skutečnost, že si lze v ČR soudního znalce koupit, nijak nestíhá... :-P

A o tom byl mj. článek.

0 0
možnosti
AR

Souhlas, pokud měl tmavé brýle a tmavé sklo a špatně viděl, tak měl zanechat řízení a jít pěšky...

4 0
možnosti
KN

Ale, ale, vy jste ňákej pinktlichovej. Co se tady oháníte logickým závěrem? Vždyť přece i podle Martina Práška, viz výše, byl Kolibřík ožralej a tak ho to omlouvá, že "nepřejel větnamčicu schválně, protože jí přejet chtěl". :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.